Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

        Συνεδρίασε χθες 15 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Δευτέρα το Τοπικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Κου Γιάννη Χρονη Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χρυσοβιτσας και των τοπικών συμβούλων: κας Γεωργίτσας Μούρκα και του κου Ηρακλή Ζορμπά με θέματα: 1)-Διευκρινίσεις σχετικά με την Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ΒΙΟΜΑΖΑ και 2)-ενημέρωση των συγχωριανών για όλα τα τρέχοντα θέματα πού τούς απασχολούν. 
      Στην συνεδρίαση προσκλήθηκαν να παραβρεθούν και να δώσουν εξηγήσεις οι: 1)-Ο κος Κώστας Γεωργούλας Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και 2)-ο κος Δημήτριος Κίσσας Μηχανικός - Τοπογραφος (και οι δύο συγχωριανοι μας) και να δώσουν διευκρινίσεις σχετικά με το φλέγον θέμα (μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομαζα). 
      Αν και προσκλήθηκαν και έπρεπε να παραβρεθούν εντούτοις ο μεν κος Κώστας Γεωργούλας τηλεφώνησε στον κο Ηρακλή Ζορμπα σύμβουλο της μειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης του και είπε ότι δεν μπορούσε να παραβρεθεί αν και βρισκόταν στην έδρα τού Δήμου δηλ. στον Αστακό δέκα λεπτά απόσταση από το χωριό. 
     Ο δε κος Δημήτριος Κίσσας ούτε τηλεφώνησε για να δικαιολογηθεί αλλά και ούτε παρέστη.......



      Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος κος Γιάννης Χρόνης ενημέρωσε τους Κατοίκους για το ΤΟΕΒ,  για την αποκατάσταση λακκουβών με ψυχρή  άσφαλτο σε συνεργασία με την Περιφέρεια στο δρόμο Τσαπουρνιά-Χρυσοβίτσα, για την διάνοιξη αγροτικών δρόμων με μηχανήματα του δήμου, για την ενίσχυση του Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας από το Δήμο Ξηρομέρου ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, για τις συναντήσεις του με Περιφέρεια και Δήμο για την πορεία των έργων που θα εκτελεστούν το επόμενο διάστημα, κ.α. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο