Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ: Αυτή είναι η απάντηση του Γιώργου Μπρούμου στο Δ. Χόρτη

         Άμεση ήταν η απάντηση του Γραμματέα του Συλλόγου Βονιτσάνων Γιώργου Μπρούμου στο Διονύση Χόρτη (ΕΔΩ) και τονίζει: «Αν καταφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη ως νέο Δ.Σ., να ξέρεις ότι εσύ μας ανάγκασες»……..
Αναλυτικά: 

    Κατ’ αρχήν παρέλειψες τη λέξη αναπληρωματικό (μέλος) για το Μιλτιάδη Πάτση. Η λέξη «παράνομος» ταιριάζει πιο πολύ σε εσένα που κρατάς σφραγίδες και άλλα έγγραφα του Συλλόγου και δεν ψηφίστηκες ποτέ σε εκλογές, αλλά διορίσθηκες. 
    Ξεχνάς ότι τις εκλογές στις 20-12-2015, τις ανακοίνωσες και τις διοργάνωσες ο ίδιος (ΕΔΩ) , άρα δεν ήσουν αξιόπιστος ως πρόεδρος αφού διοργάνωσες σαθρές εκλογές.
     Είναι φανερό ότι όλο το σκηνικό το είχες στήσει έτσι προς το τέλος της διαδικασίας, επειδή είδες ότι δεν εκλεγόσουν μέλος του Δ.Σ. βγαίνοντας 9ος με 20 ψήφους.........



     Πήγαινε λοιπόν στη δικαιοσύνη μαζί με αυτούς που μετρούσαν τους ψήφους ως το τέλος να τα καταθέσεις όλα αυτά. Γιατί δεν το κάνεις εδώ και 41 μέρες; 
    Αν καταφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη ως νέο Δ.Σ., να ξέρεις ότι εσύ μας ανάγκασες.

Γιώργος Μπρούμος

ΥΓ1: Στις 15-6-2014 που διορίσθηκες ως πρόεδρος χωρίς εκλογές, η μία υπογραφή ανήκει στην εργάτρια για χρόνια του Συλλόγου, από αυτούς που κατηγορούσες ότι παλιότερα δεν έκαναν τίποτα, δεν είχαν ούτε ΑΦΜ κ.λ.π. Η άλλη υπογραφή είναι του πατέρα του Αντιπροέδρου του νέου Δ.Σ.

ΥΓ2: Οι άνθρωποι που ψήφισαν στις 20-12-2015 και τους κατηγορείς ως πρόβατα και κατευθυνόμενους, είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι ίδιοι που συναίνεσαν να διορισθείς πρόεδρος χωρίς εκλογές στις 15-6-2014.

ΥΓ3: Κάνε ένα ανοιχτό Δ.Σ. στη Βόνιτσα, αφού εμάς μας θεωρείς πλασματικούς. Σε στηρίζει όλη η πόλη δυνατά γράφει ανώνυμος φίλος σου. Θα έρθει σε λίγες μέρες κι ο Μητροπολίτης, να του εξηγήσεις από κοντά γιατί το χαρακτηρίζεις ‘’Αυτοκράτωρ’’ και να ζητήσεις να καταργηθεί και το έθιμο της Παναγούλας, αφού κατά τους ανώνυμους υποστηρικτές σου δεν παράγει πολιτισμό.

33 σχόλια:

  1. Τι πήγες κι είπες και έλεγες,
    Πως πήγα κι είπα και έλεγα,
    και τίποτε δεν έλεγα...


    Ελεοςςςςς , Έλεοοςςςςςς όχι άλλο κάβουρνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστιανό.....Ταλιμπάν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΧΟΡΤΗ, Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΄΄ΟΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΜΗΝ ΠΟΛΥΠΑΣ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΥΠΑΣ ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ΄΄ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:34 Γι αυτόν είναι τιμή του να τον αποκαλείς έτσι! Δεν πειράζει! Εσυ που δεν είσαι Χριστιανο...Ταλιμπάν τι είσαι; Δειλός πάντος είσαι! Θρασύδειλος θα έλεγα σου ταιριάζει καλύτερα! Πίσω από την ανωνυμία σαν κουτοπόνηρο, προσάπτεις χαρακτηρισμούς σε κάποιον που επώνυμα λέει κάποια πράγματα που ίσως δεν γνώριζες! Μόνο το επίπεδο σου δείχνεις έτσι και οπωσδήποτε το κόμπλεξ σου! Αν έχεις να πείς κάτι χρήσιμο πές το! Αν όχι καλύτερα σιώπησε! Θα είσαι πιο χρήσιμος έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος παιδιά!!! Οπως ελεγε και ο Νίκος Ξανθοπουλος...."Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο, οχι άλλο κάρβουνοοοοοο!!!" αντίστοιχα....."Οχι άλλο Χορτηηηηηηη"
    10.34, έλεος και για το συναφι σας....οχι άλλο κάρβουνο..... πιστευε οτι θες αλλα μην ειρωνεύεσαι την πιστη του άλλου γιατί τοτε, δεν διαφέρεις σε τίποτα από αυτό που κατηγορεις, εχεις επιχειρηματα; παρεθέσε τα, δεν έχεις; μην κανεις χαρακτηρισμους, σας βαρεθήκάμε εσάς τους ψευτοπροδευτικους θολοκουλουριαραιους που οποιος δεν συμφωνει μαζι σας, αυτοματα του κολλατε μια ταμπελα, καθοσον αυτο ειναι η ευκολη λυση. Η δυσκολη ειναι να σκεφτεις και να παραθεσεις επιχειρήματα, αλλα μαλλον δεν υπάρχει πολύ φαιά ουσία γι'αυτό. Αν αυτό δεν ειναι φασιστικό, τοτε τι είναι, αγαπητέ προοδευτικέ 10.34;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sas ekane magkes o xortis,den sas hksere oute o thiroros,talimpan.....pirate kai dimosiotita.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2,16 Εσένα ποιός σε ξέρει; Η μάνα σου σε ξέρει; Όσο για το Χόρτη ποιός τον ήξερε πριν τον τοποθετήσουν πρόεδρο; Μόνο η μάνα του! Γι αυτό κιόλας έχει λυσσάξει με το προεδριλίκι! Από την αφάνεια τον έμαθαν και δεν μπορεί χωρίς αυτό! Τον τρέφει η δημοσιότητα! Ικανοποιέιται μόνο και μόνο η αρχομανία του και η αλλαζονεία του! Είναι πολύ εγωιστής για να παραδεχτεί οτι έχασε! Ζιζάνιο κανονικό! Όσο για τους ταλιμπάν...καλύτερα ταλιμπάν παρά ανύπαρκτος σαν εσένα! Γύρνα στην ανυπαρξία σου, και βρες τα με τον εαυτό σου πρώτα.'Εχεις πολλά κόμπλεξ άνθρωπέ μου! Γι αυτό βγάζεις μίσος για τον Μπρούμο και τον καθένα που αγαπά την Πίστη του την Ορθόδοξη! Περαστικά σου εύχομαι! Να σου θυμίσω το ανέκδοτο του μακαριστού Χριστοδούλου με την κατσίκα του γείτονα που ήθελε να ψοφήσει γιατί δεν είχε αυτός; Το ξέρεις φαντάζομαι...Είσαι αυτός που ήθελε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βγαλτε τα λερωμένα τα άπλυτα. Για την εκδρομή στη Κωνσταντινούπολη δεν θα μας πείτε; Πόσοι έφυγαν πόσοι γύρισαν για τον τσακωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Α΄ΜΕΡΟΣ
    Δεν μπορώ να κατανοήσω σαν απλός και νοήμον άνθρωπος πως εσείς κ. Μπρούμο εφόσον για 19 μήνες πέρνατε μέρος σαν γραμματέας στο συγκεκριμένο Δ.Σ με Πρόεδρο τον κ. Χόρτη πως ξαφνικά τον κατηγορήτε ότι ήταν διορισμένος? Εσείς κ. Μπρουμο τι ήσασταν? Γιατί πέρνατε μέρος σε ενα Σύλλογο που δεν θεωρούσατε νόμιμο? Πέστε μου είναι λογικό αυτό? μήπως ξεχάσατε ότι ήσασταν γραμματέας? Εμάς κ. Μπρούμο τους Βονιτσάνους με ανοιχτό μυαλό δεν μας ενδιαφέρει στον Συλογγο αν ο Πρόεδρος έχει διαφορετικό θρήσκευμα, εσείς γράψατε στο προφίλ κάποιου "Εμένα με πειράζει να λένε οι Βονιτσάνοι ότι είμαστε Γιαχωβάδες", μα τι νομίζετε ότι η διαφορετικότητα του καθενός είναι μεταδοτική νόσος? Ας σοβαρευτούμε κύριε εμάς μας ενδιαφέρει πως για πρώτη φορά η Βόνιτσα προβλήθηκε τόσο πολυ εντός και εκτός συνόρων της.
    Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα σταυρώσει την πρωτοχρονιάτικη πίτα , ας την σταυρόνατε εσείς, γιατί τόσα χρονια ο Σύλογγος μονο αυτη την εκδήλωση έκανε και τίποτε άλλο. Σαν Σύλογγος τα προηγούμενα χρόνια δεν είχατε καμμία παρουσία στην Βόνιτσα, ποτε δεν προβάλατε τίποτε και κανέναν, ποτέ δεν κάνατε έστω μία εκδήλωση, με δύο λόγια ποτέ δεν κάνατε τίποτε και ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε για τίποτε. Στην Βόνιτσα σας βλέπαμε μόνο όταν ερχόσασταν για τις διακοπές σας. Κ. Μπρούμο είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό που γράψατε ότι εσείς δώσατε αίμα και σώσατε δύο ζωές και καλά κάνατε γιατί και εγώ είμαι χρόνια αιμοδότρια και δότρια αιμοπεταλίων αλλά δεν βγήκα να το διατυμπανήσω και να δίνω νούμερα των ανθρώπων που τα χρειάστηκαν μου αρκεί που το ξερω μόνο εγώ, ούτε και έκρινα ποτέ κανέναν Χριστιανό και πίστεψε με είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια αλλά δεν το κάνουν(ειμαι στον σύλλογο αιμοδοτών της πόλης που μένω και έχω άποψη επί του θέματος ).
    Δεν είδα πουθενά να κάνετε λόγο για την δημιουργία της Ανακτορίου Βιβλιοθήκης, που ο κ.Χόρτης έχει έτοιμη για να λειτουργήσει στην Βόνιτσα. Δεν είπατε κουβέντα για το αρχαίο νόμισμα του Συλλόγου που βρήκε και εξέδωσε για να διαφημήσει όλη την Βόνιτσα. Δεν είπατε τίποτα για όλα όσα για πρώτη φορά δημιουργησε όπως η σκακιστική βραδιά όπου πάνω από 100 άτομα πήραν μέρος στην πλειοψηφία τους παιδιά. Ξεχνάτε την ποδηλατοδρομία την έκθεση ζωγραφικής τις εκθεσεις ασπρόμαυρων φωτό την έκδοση βιβλίου ποιημάτων την έκδοση παραμυθιών , τον εθελοντικό καθαρισμό του Κάστρου , την τοποθέτηση πινακίδας στον πλατανο το χορωδιακό φεστιβάλ στο Κάστρο ,τα πολλά χορευτικά αλλά και πολλές άλλες εκδηλώσεις και κινήσεις που και εσείς συμμετείχατε ποζάροντας στις φωτογραφίες με καμάρι. Τότε λοιπόν κ. Μπρούμο δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος με τον άνθρωπο που εσείς σήμερα τόσο εύκολα και απερίσκεπτα διασύρεται? Μα τι επιλεκτική μνήμη έχετε? Όμως όλα αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στην σελίδα του συλλόγου στο F.B που κι αυτή εκείνος δημιούργησε και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να ενημερωνόμαστε. ´
    Ολα αυτά τα χρόνια που ο σύλλογος έψαχνε άτομα για να βοηθήσουν εσείς κ. Μπρούμο που ήσασταν? Ο πατέρας σας ήταν μέλος του ΔΣ του συλλόγου...Αρα ξέρατε τα προβλήματα του συλλόγου από πρώτο χέρι. Γιατί δεν ενδιαφερθήκατε τόσο καιρό? Αν είχατε ενδιαφερθεί δεν θα βρίσκοταν κανένας κ. Χόρτης να γίνει πρόεδρος. Θα ήσασταν εσείς προεδρος! Μήπως γιατί δεν μπορούςατε να ανταπεξέλθετε σε αυτη την θέση? Και κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω , εσείς ο ίδιος και ο πατέρας σας μιλούσατε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Χόρτη και εκθιάζατε το έργο του και ποσό καλός ήταν σε αυτό που έκανε, πως ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή προέδρου και ξαφνικά δείξατε ένα άλλο πρόσωπο και αρχίσατε ενα πρωτόγνωρο πόλεμο με μονο όπλο εναντίον του το θρησκευμά του. Μήπως κ. Μπρούμο δεν έχετε κατανοήσει ότι δεν ειναι θρησκευτικός Σύλογγος? Ότι έχουν όλοι δικαίωμα να πάρουν μέρος? Απο εσάς δυστυχώς περίμενα να αναφέρθήται στο έργο του και να τον κρίνετε πάνω σε αυτό, πράγμα που τόσο καιρό που σας παρακολουθώ δεν το έχετε κάνει και αναρωτιέμαι γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Β΄ΜΕΡΟΣ
    Να σας πω εγώ γιατί , γιατί επί 19 μήνες διαλαλούσατε και παρά δεχόσασταν ότι έκανε έργο και ήσασταν ένθερμος υποστηρικτής του για την προσφορά του στο σύλογγο, πως λοιπόν τώρα εσείς θα τον κατηγορήσετε? Πως θα διαψεύσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και όσα υποστηρίζατε? Εγώ κ. Μπρούμο είμαι Χριστιανή αλλά ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα μου και ποτέ δεν έκρινα τον συνανθρωπό μου από το θρήσκευμα ή την χώρα καταγωγής του, αυτό άλλωστε δεν μας δίδαξε ο Χριστός μας ο οποίος αγκάλιασε όλο τον κόσμο ανεξάρτήτου θρησκείας και χώρας? Επιτέλους επικεντροθήτε σε ότι αφορά τα του συλόγγου γιατί έχω την εντύπωση ότι αύριο αν μάθετε κάποιο προσωπικό δεδομένο για κάποιο μέλος του νέου Δ.Σ θα βγήτε πάλι και θα αρχίσετε ένα νέο πόλεμο και τότε θα υποστηρίξετε την μη νομιμότητα του νέου Δ.Σ θα σας έρθουν στην μνήμη τα χαρτάκια (γιατί υπήρξαν και δυστυχώς κάνατε το λάθος να τα δώσετε και σε λάθος άτομα που είπαν ότι θα σας ψήφιζαν αλλά δεν το έκαναν) και οι παρατυπίες που έγιναν γιατί μετά λύπης μου βλέπω ότι δεν μπορείτε να υποστηρίξετε τα κατά καιρούς λεγόμενά σας και τα αλλάζετε πολύ εύκολα κατά την δική σας προσωπική προβολή και εξυπηρέτηση που μονο περίεργα ερωτήματα μας προκαλεί, για το αν έχετε τελικά γνώμη.
    Επειδή και εγώ άνηκα σε ένα σύλλογο όταν το προηγούμενο Δ.Σ μας κάλεσε για τα τυπικά της παράδοσης εμείς ήμασταν εκεί υπογράψαμε και παραλάβαμε, εσείς γιατί αφού έχετε όλα τα νομότυπα έγγραφα δεν πήγατε στην συνάντηση? Είναι στάση αυτή υπέυθυνων ανθρώπων? Ο κ. Χόρτης δεν αγαπά την καρέκλα του συλλόγου όπως προσπαθήσατε να μας το περάσετε, αλλά γνωρίζατε την απόφασή του με τις πρόωρες εκλογές που τον οδηγήσατε να μην αναλάβει ξανά ως πρόεδρος αλλά ως μέλος του Δ.Σ για να προστατέψει τον σύλλογο από αυτη την τόσο δυσάρεστη κατάσταση που εσείς μαζί με μερικούς άλλους γνωστούς σε όλους μας δημιουργήσατε. Ποιος λοιπόν τελικά δεν μπορεί να αποχωριστεί αυτη την καρέκλα? Βρήκατε τελικά την απάντηση στο ερώτημα που εσείς θέσατε δημόσια στο F.B " Ποια ζιζάνια εννοείς ότι θέλουν να διαλύσουν το Σύλλογο. Πες μου ονόματα. Μάλλον θέλετε να πετάξετε έξω αυτούς που θέλουν το πραγματικό καλό της Βόνιτσας".
    Αν κ. Μπρούμο έχετε το θάρρος και κάνετε επιτέλους την αυτοκριτική σας είμαι σίγουρη ότι θα διαπιστώσετε ότι είστε ένας από αυτούς που θέλουν να πεταξούν αυτούς που πραγματικά αγαπούν την Βόνιτσα . Εγώ κύριε έχω το θάρρος της γνώμης μου και μπορώ να υποστειρίξω αυτά που λέω με επιχειρήματα, και θα υποστήριζα ακόμα και εσάς εάν βρισκόσασταν σ αυτή την θέση, δεν με ενδιαφέρει το όνομα που θα έχει, με ενδιαφέρει το άτομο που προφέρει στην πόλη μου ανιδιοτελώς, και επιτέλους ας σταματήσουμε να πολεμάμε όποιον προσπαθεί να προσφέρει κάτι σ αυτή την πόλη, ας μάθουμε επιτέλους να λέμε και ένα ευχαριστώ και να αναγνωρίζουμε, να επικροτούμε και να βοηθάμε όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για τον τόπο μας.
    Ας σταματήσουν πιά να υπάρχουν οι κακόβουλες κλίκες ατόμων στην Βόνιτσα που το μόνο που κανουν πάντα είναι το χειρότερο για την ίδια τους την πατρίδα. Και κάτι τελευταίο ήμαστε πολλοί που παρακολουθούμε ότι γράφετε στα διάφορα sites είτε αυτό ειναι το F.B η τα διάφορα blogs, είμαστε πολλοί αυτοί που αγαπάμε την πόλη μας χωρίς παρωπίδες και ψευτοδιλήμματα, είμαστε πολλοί που είμαστε από την Βόνιτσα αλλά ζούμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας εκτός Αθηνών και στο εξωτερικό και φυσικά έχουμε και εμείς το δικαίωμα να πούμε την γνώμη μας. Και εμείς κύριε κρίνουμε, αναγνωρίζουμε η διαφωνούμε και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας από τα έργα και την προσφορά του καθενός και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6.23, κατ'αρχάς μην λες οτι "εμάς τους Βονιτσανους...κτλ κτλ" μόνο τον εαυτό σου εκπροσωπείς και κανεναν και οχι με τόσο μεγάλο θάρρος γνώμης, καθοσον ανώνυμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρία των 6.24
    συμφωνούμε με όσα γράφετε, αρκεί να επανέλθετε σε αυτή την παρωδία της Φιλαρμονικής. Ο Πρόεδρός σας έβαλε δυό ντουζίνες παιδιά της Βόνιτσας να βαράνε τα νταούλια ενώ μέσα στην εκκλησία είχε παράκληση. Διδάξατε τον σεβασμό σε μικρά παιδιά. Αυτό θα το έκανε αν είχε η δική του πίστη μια μάζωξη;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6.23 ειλικρινά διαβάζοντας τα όσα λες, σχεδόν συγκινήθηκα με την πρώτη ανάγνωση...με την δεύτερη σκεφτηκα.."Ρε λες να ειναι ο Χορτης και να γραφει ανώνυμα για να υποστηρίξει τον εαυτό του;" αυτό επειδη μας εκανες κατι σαν απολογισμό έργου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ονοματακι σας κυρια μου; Γιατί ειδάλλως δεν έχετε το θάρρος της γνώμης! Νομίζετε οτι το έχετε! Αυτός που έχει το θάρρος της γνώμης γράφει επώνυμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άξια,μπράβο σας εσείς φοράτε παντελόνια και όχι οι χριστιανό...ταλιμπάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι που πάτε,θα τον κάνετε Δήμαρχο τον Κύριο Χόρτη απο την πρώτη Κυριακή....Βονιτσιάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ ασχολησου με τα του χωριού σου κ ασε τους Βονιτσανους να τα βρούμε μεταξύ μας...θα την βρούμε την άκρη...:-)

      Διαγραφή
  17. Άμα βγάλουμε και ιαχωβά δήμαρχο, να πάμε να βουτήξουμε από τον φάρο μετά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά που θα σας χάλαγε,τώρα είσαστε καλύτερα,ο άνθρωπος θα σας νοικοκύρευε και θα πηγαίνατε μπροστά!!!!!!

      Διαγραφή
  18. Apostolaki etimasou erxete o hortis.O antropos einai gigantas,exei kseftilisi ena sistima olokliro,mpravotou.Den mporoun na tou paroun tipota,krataei dinata kai einai ....Aksios...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν πρόκειται να γίνει ιαχωβας δημαρχος εδώ! Μην κάνεις όρεξη 8:40! Χαλάρωσε λίγο. Το μόνο που έχει ξεφτιλίσει, είναι τον εαυτό του! Μας έχεις ζαλίσει: Άξιος και άξιος.... Σιγά την προσωπικότητα δηλαδή. Ο ιαχωβάς μας έλειπε! Ο παπα κοσσυβάκης όταν ερχονταν ιαχωβάδες στην Βόνιτσα χτυπούσε τις καμπάνες και έφευγαν σαν ζεματισμένοι! Την ίδια τύχη θα έχει και κάθε ιαχωβάς που θα προσπαθήσει να εδραιωθεί στην Βόνιτσα. Σας πήραμε χαμπάρι!!! Ας πάει στην Πρέβεζα. Όυτως ή άλλως εκεί ξημεροβραδιάζεται όταν έρχεται! Στους άλλους ιαχωβάδες! Έτσι τιμά τον τόπο του που τάχα αγαπά! Ούτε ένα ευρώ δεν αφήνει στην Βόνιτσα! Τζαμπατζής!

    ΞΗρόμερο, δημοσίεψέ το, και δείξε μας ότι είσαι πολυφωνικό μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kapoioi pou krinoun menoum stin preveza,ta pervoun apo tin vonitsa kai menoun stin preveza...o krinon krinete....

      Διαγραφή
  20. Μπα και ποιός είσαι εσύ 10:08.....που θα το κρίνεις αυτό.Είσαι τόσο σίγουρος και μιλάςσαν να επηρεάζεις τα πλήθη.Ο 8:40...έχει κάθε δικαίωμα να λέει την άποψή του.Αυτά σου έμαθε ο Χριστιανισμός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Του στέρησε κανείς το δικαίωμα της άποψης του 8:40; Αυτά τα έκανε ,και συνεχίζει έως σήμερα, ο τέως πρόεδρος σε συντοπίτη μας! Αν λεω ψεμματα να βγεί να το διαψεύσει: Και αυτό επειδή δεν συμφωνούσε με τα πιστεύω του προέδρου. Οπότε, αυτά περί δικαιώματος στην ελευθερία της άποψης αλλού! Εκεί που περνάνε αυτά,όχι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απορίας άξιο που επιτίθεστε με τέτοιο θρησκευτικό φανατισμό σε ένα άτομο, όταν την πόλη μας την έχουν κατακλύσει αλλοδαποί, οι οποίοι στην πληοψηφία τους είναι άθεοι και μουσουλμάνοι. Αυτούς τους θέλουμε, γιατί τους χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας και τους έχουμε μέσα στα σπίτια μας και στις παρέες μας. Εξαιτίας τους έχουμε κάνει τα σπίτια μας φρούρια. Δεν άκουσα να χτυπάει καμμία "καμπάνα" για όλους αυτούς. Ο ανώνυμος βλέπει το δέντρο και χάνει την ζούγκλα.
    Ο ανώνυμος που ξέρει όλες τις κινήσεις του, ότι πάει στην Πρέβεζα , ποιους συναντά και αν πληρώνει , δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για το πως γνωρίζει τόσες λεπτομέρειες, ή πάνε παρέα, ή έχει τέτοια εμμονή μαζί του, που τον παρακολουθεί νυχθημερόν. Όμως δεν βλέπω κανένα σχόλιο για Βονιτσάνο που δουλεύει στο Άκτιο, έχει και την δουλειά του στην Βόνιτσα αλλά μένει στην Πρέβεζα και έχει και ενεργό ρόλο στα τεκτενόμενα του συλλόγου. Μήπως δεν υπάρχουν σπίτια για νοίκιασμα? η θεωρεί ότι το επίπεδο των Πρεβεζάνων είναι ανώτερο και του ταιριάζει καλύτερα. Υπάρχει και άλλη εκδοχή να τον εξυπηρετεί καλύτερα στην παρακολούθηση. Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός, υπάρχουν και άλλοι. Για να μην αναφερθώ και σ αυτούς που το καλοκαίρι δεν πατάνε το πόδι τους στην Παναγιά, στην παραλία και στην Σωτήρα για τα μπάνια τους, αλλά πάνε καθημερινά στις in παραλίες της Λευκάδας και της Παλαίρου και μετά κάνουνε αμέτρητες αναρτήσεις στο F.B διαφημίζοντας τες, αντί να διαφημίζουν την Βόνιτσα ,τότε βέβαια δεν μας πειράζει να αφήνουν εκεί τα χρήματά τους. Ωραίος, μας πειράζει ο ένας, ενώ οι πολλοί όχι. Ο άνθρωπος ένας απλός πρόεδρος σε σύλλογο ήταν και μάλιστα σύλλογο που είναι στην Αθήνα για τους εκεί Βονιτσάνους , δεν έβαλε και υποψηφιότητα για δήμαρχος. Εσείς τον δικάσατε και τον καταδικάσατε για ένα υποτιθέμενο αδίκημα, προϊόν της καλπάζουσας φαντασίας σας. Έλεος πιά.. Το θέατρο του παραλόγου καλά κρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά Σιγά θα τους μάθει η κοινωνία όλους αυτούς,για να γνωρίζει το ποιόν του καθενός (που μένουνε)!!!!

      Διαγραφή
  23. kala sas kani o hortis,hrthe sas ekane magkes kai tora sas tsalapata.Mproymo akomh den piges stin dikeosini ti petimenis.ola logia eise telika kai esi kai ta filaraki soy mazi kai o kivernitikos ekprosopos apo tin vonitsa.Ala kai aytos pigenoerxete apenanti....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εύλογη ερώτηση....αφού το νέο Δ.Σ θεωρεί ότι εκλέχτηκε νόμιμα και έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που το πιστοποιούν, γιατί δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του απερχόμενου Δ.Σ να συναντηθούν και να γίνει η παράδοση? Γιατί να καταφύγετε στην δικαιοσύνη αφού μπορείτε με μια συνάντηση να λύσετε το θέμα? Σας κάλεσαν και δεν εμφανίστηκε κανένας. Φωνάζετε ότι δεν σας παραδίδουν την σφραγίδα του συλλόγου και όλα τα έγγραφα. Πως θα γίνει η παράδοση και η παραλαβή όταν αποφεύγετε οποιαδήποτε συνάντηση ? μέσο τηλεφώνου η μέσα από το Ίντερνετ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2:16,2,:39,8:40, 1:13,3:24 Στάξε τη χολή σου, δικαίωμά σου, αλλά γράψε στα ελληνικά όχι greeklish !!!! Εκτός και αν δεν είσαι Έλληνας οπότε το πράγμα αλλάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Αγαπητη σχολιαστρια Ανώνυμη 12.52" ανώνυμα κουτσομπολευετε ανώνυμους....συγχαρητήρια για το επίπεδο και το θάρρος της γνώμης που σας διακατέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο