Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Όμορφη και ζεστή η Χοροεσπερίδα των Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα"





   Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα», σήμερα Κυριακή μεσημέρι 14 Φεβρουαρίου  2016, στην Ταβέρνα Καπετάνιος στα Κάτω Πετράλωνα. 
    Η ζωντανή μουσική και τα όμορφα τραγούδια ανέβασαν το κέφι και όλοι χόρεψαν, διασκέδασαν και απόλαυσαν ένα όμορφο μεσημέρι. 
     Ο πρόεδρος του συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους και η Γραμματέας Καλλιρρόη Γεωργούλα προσφώνησε τους καλεσμένους που ήταν παρόντες και αμέσως μετά απηύθυναν χαιρετισμό  ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Δημήτρης Στεργίου και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Αλέκος Σάββας.......



    Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την οποία  ευλόγησε ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο π. Βασίλης Πόπης, ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι.
        Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μέλη και φίλοι του συλλόγου, όπου μεταξύ άλλων οι:  ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Δημήτρης Στεργίου και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοθρούλας, από την ΠΑΝ.ΣΥ  ο Βασίλης Μπουρνάζος , από το σύλλογο Βασιλοπουλιωτών ο πρόεδρος Αγγελος Μακρής και ο Ιωάννης Χολής, από το σύλλογο Προδρόμου ο πρόεδρος Φώτης Νικολές και ο αντιπρόεδρος Γεράσιμος Κοκόνας, το μέλος του Δ/Σ Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο Βαγγέλης Κουτιβής, κ.α.    








































































































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο