Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΑΤΙΡΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ!

     
          Φίλος από την ΒΟΝΙΤΣΑ, μας έστειλε το σκίτσο το οποίο παρουσιάζει επικριτικά την στάση της δημοτικής Αρχής Ακτίου Βόνιτσας που παρά το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είχε αποφασίσει να μη δεχτεί τα απορρίμματα άλλων περιοχών στο ΧΥΤΑ Παλαίτου, τελικά με ομόφωνη απόφαση ο ΦΟΣΔΑ Παλαίρου τα δέχεται…

3 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπεστε λίγο να ανεβάζετε τέτοιες βλασφημίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητο ξηρομερο news σε αγαπαω σε εκτιμαω ..... αλλα εδω θα τα χαλασουμε .... θα σε παρακαλουσα να βαλεις την φωτογραφια του νοστραδαμου η καποιου αλλου που ηταν διορατικος και έβλεπε μακρια . δεν θα ελεγα οτι προσβαλεις θρυσκευτικα ιδεωδη , απλα θα σου υπενθυμίσω , οτι ο Παΐσιος , δεν λέγετε πλεων γερωντας αλλα Αγιος βαση το καταστατικο , της εκκλησιας μας . δεν το παιζω θρήσκος , ισα ισα που πιστευω οτι ειμαι πολυ μακρια απο εκει , απλα ας κρατήσουμε λιγο καποια πραγματα οπως εχουν σαν ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι . τα ΜΜΕ στην ζωη μας παιζουν καθοριστικο ρολο πλεων και ποιο πολυ το internet . ξερω οτι ειναι απλα μια σατιρα αλλα ειναι ασχημο να εικονίζεται καποιος απο τους αγιους μας ετσι . ευχαριστω πολυ , και δεν θα ειθελα να το παρεις παρεξηγητικα .

    ευχαριστω πολυ ... ενας θαμώνας του xiromero news .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξηρομεροnews, ΞΕΚΙΝΑ το άρθρο σου ως εξής.. "Άθεος από την Βονιτσα, μας έστειλε...."
    Αυτο ειναι το σωστό. Βλεπω αυτα τα "αρθρα" τα ανεβάζεις με ευχαρίστηση και χαίρεστε όλοι εκει στην περίφημη συντακτική ομάδα. Μακαρι να ήσασταν κ τόσο άνετοι κ χαλαροί με τα σχολια των αναγνωστων τα οποία με την ίδια ευκολία λογοκρινετε, προφανώς επειδη δεν τυγχάνει να συμφωνούν με τις πολιτικές, θρησκευτικές κτλ απόψεις κ θέσεις σας.
    Σιγά μην δημοσιοποιηθει το σχόλιό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο