Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Καταγγελία ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ για απευθείας ανάθεση έργου στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, άκουσον-άκουσον για Χώμα… !!!

Ανάθεση για γέλια και διερωτάται ο Κώστας Τριαντακωνσταντής: Ο Δήμος έχει φορτωτή-τσάπα, ο Δήμος έχει φορτηγό, ο Δήμος έχει δημοτικές εκτάσεις με υλικό επίχωσης. Θεωρώ τη παραπάνω απευθείας ανάθεση στο καθόλου μικρό ποσό των  15.000 ευρώ,  περιττή τουλάχιστον.... 
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
      Την Πέμπτη 25-2-2015 θα αναρτήσουμε άρθρο με θέμα δαπάνες τόσο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και δαπάνες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Οι δαπάνες έγιναν με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
     Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για ένα συμφωνητικό για προμήθεια υλικού επίχωσης με τη μέθοδο της απευθείας ανάθεση. Η σύμβαση αφορά τη προμήθεια υλικού επίχωσης αξίας 15.000 ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί στο ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αι/νιας . 

Παρακαλώ δείτε το έγγραφο......



Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο 15.000,00 € (με Φ.Π.Α.)

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΕΠΙΧΩΣΗΣ»

    Στη Βόνιτσα, σήμερα 24/11/2015 ημέρα Τρίτη οι παρακάτω συμβαλλόμενοι:
1)-Ο Πρόεδρος, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου, βάσει του άρθρου 58 παρ.1 Ν.3852/2010 και του Άρθρου 247 παρ. 1 του Ν 3463/2006 , κ. Γεώργιος Κατσαμπίρης και

2) Ντουραντώνης Ανδρέας που εδρεύει στην Πάλαιρο Αιτωλ/νίας με ΑΦΜ: 043723620, ΔΟΥ: Αγρινίου, συμφώνησαν τα ακόλουθα:

Ο πρώτος έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 209 και ιδίως την παρ 4 και την παρ 9 του άρθρου 209 του Ν. 3463/06 η οποία προστέθηκε με την παρ 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/08
2. Τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών των Ο.Τ.Α.»
3. Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12,13 του Ν. 2286/95 και του ΕΚΠΟΤΑ
4. Τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Δήμου χρήσης 2015 στον οποίο, είναι γραμμένη πίστωση στον Κ.Α. 30-6662.001 ποσό 15.000,00. €
5. Την αριθ. 08/2015 πρόταση ανάληψης
6. Την αριθ. 11/2015 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Περί ψήφισης πιστώσεων για τις εργασίες «Προμήθεια υλικού επίχωσης».
7. Την αριθ. 05/2015 απόφαση Προέδρου για απευθείας ανάθεση εργασίας για τις «Προμήθεια υλικού επίχωσης»,

Α Ν Α Θ Ε Τ Ε Ι
   Στο δεύτερο των συμβαλλομένων Ντουραντώνη Ανδρέα, με έδρα την Πάλαιρο Αιτωλ/νίας με ΑΦΜ: 043723620, ΔΟΥ: Αγρινίου, να προβεί στην προμήθεια υλικού επίχωσης για τον ΧΥΤΑ για τις ανάγκες τις απρόσκοπτης λειτουργίας του, έναντι του ποσού των 15.000,00 € (με Φ.Π.Α).
     Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ότι αρχίζει από την υπογραφή της και λήγει μέχρι εξαντλήσεως του ποσού.
      Η πληρωμή του θα γίνει μετά το πέρας των εργασιών, με την έκδοση χρηματικού εντάλματος βάσει των νομίμων δικαιολογητικών.
ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:
Ο Δήμος έχει φορτωτή-τσάπα, ο Δήμος έχει φορτηγό, ο Δήμος έχει δημοτικές εκτάσεις με υλικό επίχωσης.
Θεωρώ τη παραπάνω απευθείας ανάθεση, στο καθόλου μικρό ποσό των  15.000 ευρώ,  περιττή τουλάχιστον. 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

8 σχόλια:

  1. Οχι μόνο περιττή αλλά και εγκληματική για την κατάσταση που είναι ο δήμος μας.Ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών Στούπας αύξησαν το 2014 τα δημοτικά τέλη 120% με επιχείρημα την κακή οικονομική κατάσταση.Τίποτα δεν ξεχνάμε....Τώρα σπαταλούν χρήματα ενώ ο ΧΥΤΑ έχει άλλον εργολάβο που τον λειτουργεί.Τα μυαλά στα κάγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το γραφειο τυπου katounanews τι λεει για ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O προμηθευτής είναι κουμπάρος του Αντιδημάρχου από τη Πάλαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκει που ειναι να πας να τις κανεις τις καταγγελίες δεν πας ...εδω στο Ίντερνετ δέ λεει τιποτα .τι σε σταματάει Κώστα ;απάντησε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα πόσοι και πως πληρώνονται εκει πανω;ακου 15000€ για χώμα ;βαράτε βιολητζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός σας έλεγε οτι τι πάρτι των απευθείας αναθέσεων τελειώνει την 1-9-2014; Τώρα που σαν Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μελος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ τις κάνει και ο ίδιος με την ψήφο του , χαρακτηρίστε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 5.13 και μετά (προφανώς το ίδιο μισθόργαννο κατοικίδιο) Ξέχνάς εύκολα ότι για την αύξηση των τελών το 2014 , υπήρχε από διετίας ανάλογη μελέτη - εισήγηση της αρμόδιας οικονομικής υπηρεσίας, επειδή είχε διαπιστωθεί έλλειμμα στα ανταποδοτικά. Αλλά οι τότε άφαντοι ηγήτορες και λαλίστατος υπεύθυνος για το οικονομικά του δήμου , δεν έκαναν τίποτε , φοβούμενοι το πολιτικό κόστος (τρομάρα τους), ενώ κορόιδευαν τους κατουνιωτες με τους λογαριασμούς του νερού. Επιλεκτική και βρώμικη η μνήμη σου αλλά δικαιολογείται όταν κάποιος βγάζει το ψωμίι του δουλεύοντας λάσπη προκλητικά και απροκάλυπτα. Σχετικά με τη καταγγελία του κ. Τριαντακωσταντή, μάλλον πρέπει να τα κάνουμε λιανά : Επειδή υπάρχει ένας στυλό στο γραφείο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρουμε άλλους , κατά το λογικοφανή ισχυρισμό σου. Θα πάρουμε τόσους όσοι χρειάζονται για να γράφουμε ταυτόχρονα. Αλίμονο αν περίμενες να γίνουν όλες οι εργασίες με ένα φορτωτή , ένα φορτηγό , έναν οδηγό,κλπ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Αλλά αυτό θέλεις , να μη τελειώνει καμμιά εργασία. Πιστεύω να κατάλαβες μια από τις αιτίες για τις απ' ευθείας αναθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε ανώνυμε 3:38
    Μήπως ξέρετε πότε υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και τι προβλέπει; Αυτά και άλλα πολλά θα θίξουμε την άλλη βδομάδα σε ανοιχτή επιστολή. Κάντε λιγάκι υπομονή.
    Σε ότι αφορά τη γνώμη σας για τις απευθείας αναθέσεις θα σας συνιστούσα μην μιλάτε για αυτό το θέμα.
    Αν κόπτεστε για το συμφέρον των Δημοτών ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
    Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο του Δήμου από συστάσεως του μέχρι σήμερα. Τότε θα δείτε ποιες, πόσες και με ποιο τρόπο εργασίες τελείωσαν. Οι Δημότες πάντως θα μάθουν.

    Γράψτε επώνυμα. Βγείτε στο ξέφωτο αφού εύκολα είστε αντιληπτός. Σε ότι αφορά τη γραφική ύλη διαβάστε το σημερινό άρθρο και πάρτε θέση επώνυμα.
    Πηγαίνετε να δείτε το λιμάνι της Πογωνιάς. Αυτά τα λίγα για σήμερα.

    Φίλε ανώνυμε ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να πάω εκεί που πρέπει. Πήγα , πηγαίνω και θα πάω πολλές υποθέσεις του Δήμου μας για έλεγχο.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο