Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Περιπετειώδης καταδίωξη σε αγροτικό δρόμο στο Μεσολόγγι για τη σύλληψη φυγόποινου

Στην σύλληψη ενός άνδρα 36 ετών προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος και στο οποίο επέβαινε φίλος του ηλικίας 34 ετών που σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα. Ο οδηγός όμως δεν συμμορφώθηκε, εισήλθε σε αγροτικό δρόμο και ξεκίνησε η καταδίωξη......

Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και οι δυο φίλοι επιχείρησαν να διαφύγουν μέσα σε δύσβατη περιοχή. Ο συνοδηγός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται ενώ ο 36χρονος οδηγός του αυτοκίνητου συνελήφθη από τους αστυνομικούς και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του Μεσολογγίου με τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της απείθειας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (18-2-2016) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 36 ετών κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου υπέδειξαν στον 36χρονο ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο να ακινητοποιήσει το όχημα του προκειμένου πραγματοποιήσουν έλεγχο σε 33χρονο συνεπιβάτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο 36χρονος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και κινούμενος μέσω αγροτικών οδών προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε, μετά από αστυνομική καταδίωξη, σε αγροτική περιοχή στο Μεσολόγγι, όπου οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 36χρονου οδηγού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο