Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τι τέλη θα πληρώσουν οι κάτοικοι της Παλαίρου για τη σύνδεση με το Βιολογικό

          Το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας συνεδρίασε στις 26-1- 2016 και αποφάσισε ομόφωνα τον καθορισμό τελών σύνδεσης με το δίκτυο βιολογικού καθαρισμού Δημοτικής Ενότητας Παλαίρου για το 2016 όπως: 

1.-Τέλος σύνδεσης και επανασύνδεσης 120 €
2.-Δικαίωμα (χρήση) σύνδεσης 190 € ανά παροχή εφάπαξ με δικαίωμα  καταβολής από τον φορολογούμενο σε 6 τριμηνιαίες δόσεις ως εξής:
α)-Η πρώτη δύση ποσού 40 € θα καταβάλλεται με την υποβολή της σύνδεσης.
β)-Οι υπόλοιπες 5 δόσεις ποσού 30€ θα καταβάλλεται ανά τρίμηνο. 

Αναλυτικά δείτε όλη την απόφαση:......












6 σχόλια:

  1. Και το δημοτικο καφενειο της πλατειας κλειστο για να βγουν οι υποχρεωσεις.
    Αντιπολιτευση στην Ζαβερδα υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιπολιτευση???? Εδώ δεν έχουμε ούτε πρόεδρο. .. κατι μπουρρτζοβλαχοι με πουκάμισα γυρνάνε από δω κ από κει μάλλον του δημαρχείου είναι.

      Διαγραφή
  2. Το έργο Βιολογικός καθαρισμός Παλαίρου-Δέπος-Πογωνιάς που έγινε, δεν συμφωνεί με τους περιβαλλοντικούς όρους που ορίζουν οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις. Έγινε ένα λειψό έργο.
    Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πρωτίστως της Παλαίρου, και τα τοπικά συμβούλια Παλαίρου και Πογωνιάς να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και η επιτροπή παραλαβής των αιρετών να προσέξουν τι θα παραλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε κ Αποστολάκη, Δημοτικοί Σύμβουλοι κυρίως της Παλαίρου, Πρόεδρε της Παλαίρου,υπηρεσιακοί παράγοντες είναι βέβαιο ότι πολλοί έχουν συνδέσει σπίτια και επιχειρήσεις τους παράνομα εδώ και πολύ καιρό.Ασφαλώς το γνωρίζετε.Με αυτούς τι θα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δημοσιεύσει κάποιος την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο σολδατος το καλοκαίρι 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος είχε αγανακτήσει με τις δικαιολογίες τους,ξέρουμε πολυ καλά ποιοι θελανε ακόμα το βυτιοφόρο και γιατί;αυτό έπρεπε να γίνει εδώ και δυο χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο