Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Αγωνιστική η γενική τακτική συνέλευση αρχιθαλαμηπόλων θαλαμηπόλων εμπορικού Ναυτικού



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης 

     Με αγωνιστική διάθεση και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα του ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη Πειραιάς (Ακτή Ξαβερίου), η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ενώσεως αρχιθαλαμηπόλων θαλαμηπόλων Εμπορικού ναυτικού. 
       Ξεκίνησε με καθολική συμμετοχή με τη εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και τον Κύριο Δαμίγο Αρτέμιο να αναλαμβάνει την προεδρία. Από το βήμα ο πρόεδρος Σαριδάκης Ελευθέριος, κατά την εισήγησή του, ενημέρωσε όλους ότι παλεύουμε για την διατήρηση του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου.......



      του αρχαιότερου ασφαλιστικού Ταμείου της χώρας μας, αλλά και ενάντια  στην κατεδάφιση του ΚΕΑΝ, (επικουρικό ταμείο) την αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων των επιβατηγών πλοίων σε βάρος της ασφάλειας των δρομολογίων και των επιβατών, τον ευτελισμό των συντάξεων, την οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου και κάλεσε όλα τα μέλη της ενώσεως «να έρθουν κοντά και με τους κοινούς αγώνες όλοι μαζί ,να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου και της Εμπορικής Ναυτιλίας γενικά». 
         Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης είχαμε Οικονομικό απολογισμό χρήσης 2015 και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για τον διενεργηθέντα έλεγχο. Επίσης έγκριση Ισολογισμού χρήσης 2015 και Προϋπολογισμού 2016, εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2016 και Λογοδοσία Διοίκησης.










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο