Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση του Προέδρου Χρ. Κουτσουμπίνα της Φλόγας Παλαιομάνινας σε Πανταζή και Ναούμη για το γηπεδικό

      Στον Πρόεδρο του Αίολου Αστακού και δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Πανταζή και στον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ναούμη απαντά ο Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσουμπίνας για το γηπεδικό:
Αναλυτικά: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΑ 

        Φίλτατε πρόεδρε του Αιόλου ΑΣΤΑΚΟΥ με εξέπληξε η απάντηση σας. Εμείς δεν ζητήσαμε από τον κ. Κουταλιανό να μας φτιάξει το γήπεδο κάναμε μια διαπίστωση πόσο σημαντικό είναι μια ομάδα να έχει γήπεδο και πόσο τυχερός θα είναι που θα παίξει σε ένα καινούργιο γήπεδο. 
      Από εσάς σαν πρόεδρος ομάδας και σαν άνθρωπος του αθλητισμού θα περιμέναμε μόνο μια δήλωση συμπαράσταση ΣΗΣ και όχι μια υπενθύμιση που πρέπει να απευθυνθούμε. 
     Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό πρέπει να υποστηρίζονται και όχι να μιλάνε εκ του ασφαλούς. Πολύ εύκολα βγάλατε την ευθύνη από επάνω σας. Νομίζω κύριε Πανταζή ήσασταν 2 χρόνια αντιδήμαρχος αθλητισμού. Αλήθεια  είστε περήφανος για το έργο σας! 
       Δεν ξέρατε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες στο δήμος σας,  δεν ξέρατε μάλλον μια ομάδα από τον Δήμο σας η οποία πρωταγωνιστεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πέρυσι κέρδισε το κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας, έστω να κάνετε μια βράβευση όπως έπρεπε σαν αντιδήμαρχος αθλητισμού. Μάλλον δεν σας το είπανε, μάλλον αθλητισμός είναι για εσάς μόνο ο Αστακός...........



     Βέβαια τώρα παραιτηθήκατε και δεν έχετε πρόβλημα. Το γήπεδο σας γίνετε μια χαρά όλα καλά και πάντα επιτυχίες. 

Και μια απάντηση στον φίλο μου κύριο Ναούμη Νίκο:               Θα του έδινα μια συμβουλή με τα λεφτά που θα βγάλει για το γήπεδο μέσω ΕΣΠΑ στην θέση του γηπέδου να φτιάξει ένα γηροκομείο η κάτι άλλο που έχει ανάγκη το χωριό και να γίνει ευεργέτης για το χωριό του.

Με εκτίμηση 
Χρήστος Κουτσουμπίνας 
Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας 

5 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΦΛΟΓΑΡΑ ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΗΣΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΣΥΚΑ-ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΦΛΟΓΑΡΑ ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΚΡΑΝΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ
    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΜΕ ΌΛΑ ΤΟΥ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΤΟΝ ΞΈΡΟΥΝΕ ΧΆΛΑΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΌΣΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΆ ΝΑ ΧΑΛΆΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΌΎΣ ΞΈΡΕΙ ΚΆΝΕΙΣ. .ΦΎΓΕ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ!!!!!!ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ Α ΕΘΝΙΚΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο