Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ



ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 

     Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:30, στην κατάμεστη αίθουσα στο «Κτήμα Ιόνιο» πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Χορευτικού μας Ομίλου. 
      Ο δάσκαλος χορού Δημήτρης Καραβασίλης καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ακολούθησε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εφημέριου Αστακού  π. Δημήτρη Τέγα. 
     Ακολούθησε πολύ κέφι και χορός με την σφραγίδα του γνωστού DJ  Γιώργου Κονιώση.

Δείτε φωτο: Make art.... 


       Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, και συγκεκριμένα το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο  Γαλούνη, τους Αντιδημάρχους κ. Μουρκούση Βασίλειο, κ. Λαϊνά Κώστα και κ. Λιβάνη Θεόδωρο, το πρώην Δήμαρχο Αστακού κ. Παναγιώτη Σταίκο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γκόλια Παναγιώτη, το Πρόεδρο της Δ.Κ. Αστακού κ. Νικόλαο Καλλισώρα, το Πρόεδρο Τ.Κ. Προδρόμου κ. Δημήτριο Παπούλια, το Πρόεδρο Τ.Κ. Βάρνακα κ. Βασίλη Πολύζο, το Πρόεδρο Τ.Κ. Σκουρτούς κ. Τζογάνη Σταμάτη, το Πρόεδρο του Συλλόγου Χοβολιωτών κ. Γιώργο Βασίλα, τη Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Ιωάννα Ζούλα-Ραπάνη καθώς και μέλη του Δ.Σ., τη Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αστακού κα Πανταζή Πανωραία, μέλη του Αθλητικού/Μορφωτικού Συλλόγου Αίολος Αστακού, τμήμα του χορευτικού συλλόγου Μεσολογγίου, τον επικεφαλή της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών κ. Ελευθέριο Μάντζαρη, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Κ. Αστακού κ. Κώστα Γαλάνη,  μέλη του Ιππικού Συλλόγου Ξηρομέρου, τον Πρόεδρο του ιππικού Συλλόγου Κατούνας κ. Καραμπέκιο Δημήτρη, και φυσικά το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε.               Θα θέλαμε ακόμη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους, σε μια τέτοια δύσκολη εποχή, πρόσφεραν δώρα ώστε να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος μας.
    Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά! Και του χρόνου.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο