Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Βαρύτατη επίθεση Βούλγαρου υπουργού στην Ελλάδα: Τι χώρα είναι αυτή που δεν μπορεί να ελέγξει 50 "μεθυσμένους" αγρότες; Καλεί τη Μέρκελ να δει τους Έλληνες που χλευάζουν τους ευρωπαίους

Επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουργός Μεταφορών της Βουλγαρίας που εμφανίστηκε εξοργισμένος με τα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ο Ιβάιλο Μοσκόφσκι, πήγε στον Προμαχώνα από τη βουλγαρική πλευρά αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση για διάλογο από τους Ελληνες αγρότες και εκνευρισμένος δήλωσε ότι δεν μπορεί να μιλήσει με «50 μεθυσμένους αγρότες».

«Μια χώρα που ......................
δεν μπορεί να ελέγξει 50 ''μεθυσμένους'' οδηγούς, τι χώρα είναι;», είπε καλώντας την Ανγκελα Μέρκελ «να έρθει εδώ και να δει μια χούφτα Ελληνες να χλευάζουν, να κοροϊδεύουν χιλιάδες Ευρωπαίους».

«Οι σχέσεις καλής γειτονίας Βουλγαρίας και Ελλάδας δέχονται ισχυρά πλήγματα», τόνισε.

Ανέφερε επίσης ότι εδώ και τρεις εβδομάδες Βούλγαροι οδηγοί που έχουν εγκλωβιστεί στο ελληνικό έδαφος ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες, κοιμούνται στα φορτηγά τους, δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο, δεν έχουν τρόφιμα και νερό.

 http://m.lifo.gr/

2 σχόλια:

  1. Σχολιο φίλου από το FACEBOOK, για να ξέρουμε τι λένε κι οι άλλοι :
    Σήμερα ένας αγαπητός μου φίλος που εισάγει ελαστικά από την Κίνα μέσω Θεσσαλονίκης με επισκέφτηκε απελπισμένος.

    "Έχω 10 κοντέηνερ στη Θεσσαλονίκη και μου ζητούν €150 το ένα για επιπλέον μέρες παραμονής και άλλα 6 φορτηγά κολλημένα επί μέρες στον Προμαχώνα. Η ζημιά μου είναι τεράστια. Το ελληνικό κράτος μας καταστρέφει".

    Η απελπισία έχει χτυπήσει κόκκινο στην Σόφια και όλη τη Βουλγαρία από την ανεπάρκεια της Ελλάδας.

    Ο Βουλγαρος Υπουργός Μεταφορών που πήγε δύο φορές και παρακάλεσε τους αγρότες να μην συνεχίσουν τη ζημιά στην οικονομία της Βουλγαρίας έχει πλέον βγει εκτός εαυτού.

    Για όλο αυτό το μπάχαλο μια μερίδα αλητών αγροτών και μια μερίδα ανίκανων κυβερνητών είναι υπεύθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΟΠΑΝΗ και ΒΟΣΚΕ ,
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΚΕΙ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΜΕΞΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΟΥ , ΚΟΠΑΝΕ ; ; ; ; ; ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο