Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε που θα κλείσουν οι δρόμοι σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2 - Διαμαρτυρίες οδηγών για τις παρακάμψεις του Κεφαλόβρυσου

-ΚΟΜΒΟΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο δρόμος  είναι Κλειστός επ' αόριστον 
-ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: 12:00 το μεσημέρι μεχρι 14:00. (25η μέρα). ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα είναι κλειστές και οι παρακάμψεις 
-ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΗΝΟΥ: Κλειστή από τις 17:00  έως 20:00.

       Πονοκέφαλος για τους οδηγούς που δεν γνωρίζουν καλά τις διαδρομές όταν το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου είναι κλειστό, προκαλείται σχεδόν καθημερινά.
    Οδηγοί που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr επισημαίνουν την σοβαρή έλλειψη τροχονόμων και ακόμη περισσότερο σήμανσης που να ενημερώνει τους οδηγούς ποιους δρόμους θα ακολουθήσουν ώστε να παρακάμψουν με τον συντομότερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο τον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.
    Το πρόβλημα κυρίως εστιάζεται στην περιοχή της Σταμνάς, σύμφωνα με τα αναφερόμενα, αφού πολλοί οδηγοί , ειδικά αυτοί που δεν είναι ντόπιοι δεν μπορούν ή δεν ξέρουν που να στρίψουν αξιοποιώντας τη σήραγγα του Αγίου Ηλία με αποτέλεσμα να παίρνουν λάθος πορεία και να το διαπιστώνουν αρκετά χιλιόμετρα μετά. Πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία τοποθετείται σήμανση, η οποία όμως αφαιρείται!..........



    Κατά τα άλλα η εικόνα κάθε μέρα ειδικά στην Ιόνια οδό (παράκαμψη Αγρινίου) είναι ενδεικτική των επιπτώσεων της κινητοποίησης, με εκατοντάδες εγκλωβισμένα φορτηγά. 
      Μάλιστα κάθε  πρωί και για περίπου δυο με τρεις ώρες οι αγρότες ανοίγουν τον δρόμο, για να εκτονωθεί η κατάσταση και να περάσουν τα βαριά οχήματα. Αυτό γίνεται σαν μια «κίνηση καλής θέλησης» και δεν γνωστοποιείται επισήμως.
      Στον Εύηνο να σημειωθεί πως και σήμερα Τετάρτη ο δρόμος είναι κλειστός από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο