Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη»

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο (40) της εφημερίδας «Εν Μπαμπίνη» που εκδίδει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης».
Στο νέο τεύχος, μπορείτε να διαβάσετε για την επίσκεψη στην Μπαμπίνη του καθηγητή-Ακαδημαικού Γιώργου Μπαμπινιώτη, για την χοροεσπερίδα...

του Συλλόγου και για την εκδρομή που προετοιμάζει ο Σύλλογος στις 29 Μαΐου, ημέρα Κυριακή, στην Παύλιανη Φθιώτιδας και στη Μονή Δαμάστας.

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την παρουσίαση του βιβλίου του συμπατριώτη Άρη Μπιτσώρη «ΡΕΝΤΙΦΗΣ, ο λαϊκός ποιητής του Ξηρομέρου», για τις τοιχογραφίες στους εσωτερικούς τοίχους του ενοριακού ναού του Αγίου Νικολάου, το ρέκβιεμ του Αλέκου Χρ. Παλιούρα για την αείμνηστη σύζυγο του και την αναμόρφωση του μισού όμως προαύλιου χώρου του σχολείου.

Επίσης θα διαβάσετε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, τις στήλες «Διαδρομές» την οποία επιμελείται ο Απόστολος Κομπλίτσης, κ.α.

Όσοι θέλουν να γραφούν συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον  Πρόεδρο του Συλλόγου: Κυριαζή Νίκο, Ηλείας 55, 173 41 Αγ. Δημήτριος, e-mail:faltses1@yahoo.gr, τηλ: 6973325208 ή με τον Διευθυντή έκδοσης: Γιώργο Σ. Μπαρμπαρούση, Καραϊσκάκη 19, 157 72 Ζωγράφου, τηλ: 6978698223.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο