Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Προβληματισμός για τους κάθε λογής παρατρεχάμενους «επισήμους» στην ημερίδα για τον Αμβρακικό!

Μία ανάρτηση μας έστειλε ένας Ξηρομερίτης, σχετική με την ημερίδα για τον Αμβρακικό που διοργανώνει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία. Αφού εύχεται η ημερίδα να αποτελέσει ευκαιρία γόνιμου προβληματισμού, εκφράζει τον προβληματισμό του, για τους κάθε λογής επισήμους που ενώ συμμετέχουν στις ημερίδες και μιλάνε για το «περιβάλλον», από την άλλη είναι οι ίδιοι που δίνουνε άδειες σε επιχειρήσεις που ρυπαίνουν ανεξέλεγκτα τον Αμβρακικό…


«Θέλω να συγχαρώ την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τον πρόεδρο της για την φιλότιμη προσπάθεια που κάνουν για τον Αμβρακικό. Όμως προβληματίζομαι και σκέπτομαι: Tι μπορούν να προσφέρουν οι διάφοροι τοπικοί άρχοντες...

 (από βολευτές , δημάρχους ,περιφερειάρχες ,νομάρχες πρώην κ νυν, συμβούλους και παρατρεχάμενους που εμείς οι ίδιοι τους ψηφίζουμε και βγαίνουν) που είναι καλεσμένοι στις ημερίδες που θα διοργανώσετε να μιλήσουν.

Είναι αυτοί που δίνουν άδειες ανεξέλεγκτα (έχει γεμίσει Αμβρακικός ιχθυοτροφεία), είναι αυτοί που δίνουν άδειες σε κτηνοτροφικές μονάδες -ποιμνιοστάσια -πτηνοτροφεία-λιοτρίβιαα και ότι άλλο χωρέσει ο νους σας!
Aυτοί οι άνθρωποι που έρχονται εκεί να μιλήσουν... να πουν τι! Ότι θα λάβουν δραστικά μέτρα! θα διώξουν τα ιχθυοτροφεία (και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις)! Δε νομίζω... γιατί όλα αυτά φέρνουν χρήμα και στον βωμό του χρήματος θυσιάζονται τα πάντα...»

o ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο