Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

ΟΝΝΕΔ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: Το Μεσολόγγι αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των Αγώνων για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ελευθερία

Και καταγγελία για τους Υπευθύνους της «ΕΡΤ» για την μη μετάδοση, της παρελάσεως του Εορτασμού της 185ης Επετείου της «Ηρωικής Εξόδου» των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» στο Μεσολόγγι.


Το μήνυμα της Ηρωικής Εξόδου των "Ελεύθερων Πολιορκημένων" του Μεσολογγίου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το Μεσολόγγι αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των Αγώνων για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Ελευθερία. Η Έξοδος των "Ελεύθερων Πολιορκημένων"..

 που συγκλόνισε τον κόσμο, είναι ένας άθλος πέρα από τα ανθρώπινα μέτρα και θα πρέπει να υπενθυμίζει σε όλους μας την εθνική ομοψυχία που πρέπει να επιδείξουμε τις δύσκολες αυτές ώρες, προκειμένου να πετύχουμε την «ΕΞΟΔΟ» από την κρίση.

Η χώρα μας χρειάζεται «Πατριώτες» πολιτικούς, που δεν θα διαπραγματεύονται την Εθνικής μας Ανεξαρτησία και Κυριαρχία.

Στην 185η Επέτειο της "Εξόδου" κατέθεσε έπειτα από πολλά χρόνια στεφάνι ως δείγμα σεβασμού στην ιστορική μνήμη των «Ηρώων Ελεύθερων Πολιορκημένων» η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας.


Δελτίο Τύπου - Καταγγελία
Μεσολόγγι, 18 Απριλίου 2011

Ως ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας θέλουμε να καταγγείλουμε τους Υπευθύνους και την Διοίκηση της «ΕΡΤ» για την μη μετάδοση, μέσα από την «ΚΡΑΤΙΚΗ» τηλεόραση, της παρελάσεως του Εορτασμού της 185ης Επετείου της «Ηρωικής Εξόδου» των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» στο Μεσολόγγι.

Αντιθέτως η «ΕΡΤ» επιλέγει να μεταδίδει με πλήρη κάλυψη τις παρελάσεις όλων των «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ».

Κ.κ. Υπεύθυνοι της «ΕΡΤ» αναλογιστείτε τις Ευθύνες σας…

Απο το Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: