Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πωλούνται νησιά σε Εχινάδες, Ιόνιο και Αμβρακικό σε τιμή…ευκαιρίας

Σάλο έχει προκαλέσει το ζήτημα πώλησης Ελληνικών νησιών που ανέδειξε δημοσιογραφικά το zougla.gr βασιζόμενο σε ερώτηση του Γιώργου Ανατολάκη, βουλευτή ΛΑΟΣ.
Συγκεκριμένα σε καναδική ιστοσελίδα (http://www.privateislandsonline.com/) υπάρχει πωλητήριο ελληνικών νήσων μεταξύ άλλων και πλησίον ημών....


Ξεκινάμε λοιπόν..

Πηγαίνετε στην εν λόγω ιστοσελίδα, επιλέγετε islands for sale και να μερικά από τα ελληνικά νησιά που φιγουράρουν..

Νήσος Βούβαλος..Αμβρακικός κόλπος..
status: for sale!!

Νήσος Ναυσικά..Πλησίον Εχινάδων..Nafsika – arguably the best Greek private island on the market. (πω!πω έχουμε τέτοια τιμή)

Ελληνικό νησί 1..πλησίον της ίδιας περιοχής. Ανήκει στις Εχινάδες νήσους και σε αυτό έγιναν πολλές ναυμαχίες Ελλήνων και Ρωμαίων, ενώ προσφέρεται για ..επενδύσεις.

Ελληνικό νησί 3: Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύονται να ονομάσουν τα νησιά των Εχιναδών και αναγκαστικά τα ..αριθμούν. «Κοντά στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση» όπως μας κατατοπίζει το site.. Μάλιστα επικαλείται και το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο 60 χιλιόμετρα μακρυά προκειμένου να προσελκύσει πωλητές. (Μακάρι να λειτουργούσε για ..τσάρτερ).

Ελληνικό νησί 2: Ή greek island 2. Kαι αυτό στις Εχινάδες. Το αγγλικό κείμενο είναι σχεδόν ίδιο με τα δύο πρώτα. Ιδανικό για το ..χτίσιμο ξενοδοχείων.

Μένει να δοθούν περισσότερες περιπτώσεις για την ομολογουμένως αυτή περίεργη υπόθεση. Σημασία έχει ότι ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας. Δυστυχώς όμως η λέξη αξιοποίηση αντικαταστάθηκε με εκείνη της πώλησης…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο