Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Οι συναντήσεις του Κ. Καραγκούνη στην 82η Δ.Ε.Θεσσαλονίκης


Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κώστας Καραγκούνης στο πλαίσιο των επισκέψεων-συναντήσεων του στην Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ επισκέφτηκε σήμερα την Σχολή Δικαστών Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με τον κ. Τσαλαπόρτα Διευθυντή Κατάρτισης και Επιμόρφωσης της Πολιτικής Δικαιοσύνης, τον κ. Πέππα υπεύθυνο Οικονομικών της Σχολής  και την κ. Αποστόλου Διευθύντρια Κατάρτισης και Επιμόρφωσης Εισαγγελέων. Εκεί είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα της Σχολής, κυρίως για οικονομικά θέματα αλλά και για θέματα χρηματοδότησης της. Επίσης αναφέρθηκαν σε ειδικά θέματα της Σχολής Δικαστών που αφορούν τα προγράμματα σπουδών και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Σχολή.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου όπου συναντήθηκε με τον κ. Σκουρή Πρόεδρο του Κέντρου, Ομότιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και πρώην Πρόεδρο του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και με τον Διευθυντή κ. Χριστιανό  Καθηγητή Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην συζήτηση που είχαν συμφώνησαν να δοθεί προτεραιότητα στο ερευνητικό έργο του Κέντρου αλλά και την πλήρη υποστήριξη που θα πρέπει να έχει από την πολιτεία.
Τον κ. Καραγκούνη πλαισίωνε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που αποτελούνταν από τον κ. Κουτσούμπα Ανδρέα Βουλευτή Βοιωτίας, τον κ. Κώτσηρα Γεώργιο Αναπληρωτή Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ., τον κ Καζατζίδη Παντελή Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, τον κ. Φωτέα Σωτήριο μέλος της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ., τον κ. Βρίτκα Αθανάσιο Υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού Δ.Ε. Θεσσαλονίκης, τον κ. Εμμανουηλίδη Τάσο Πρόεδρο ΝΟ.ΔΕ. Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης και την κ. Μιτζέλου Γεωργία Σύμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο