Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Διορθώθηκε το λάθος-ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Την Παρασκευή 22.9.2017 συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

          Σχεδόν αμέσως, διορθώθηκε το λάθος που είχε γίνει με την ημερομηνία συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθώς αντικαταστάθηκε η ημερομηνία: "20η Σεπτέμβριου 2017, ημέρα Παρασκευή" που είχε γραφεί αρχικά με την ορθή "22η Σεπτέμβριου 2017, ημέρα Παρασκευή".
ΔΕΙΤΕ την επανακοινοποίηση επί το ορθόν:

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

       Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 22η του μηνός Σεπτέμβριου του έτους 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-"Καθορισμός όρων για ηλεκτρονικό διαγωνισμό : Προμήθεια ερπυστριοφόρου εκσκαφέα και αυτοσυμπιεζόμενων απορριμματοκιβωτίων."
2.-Απόδοση λογαριασμού για διαχείριση εντάλματος προπληρωμής για «Διασύνδεση υποδομών ύδρευσης με το δίκτυο της ΔΕΗ (Μονοβάλτα –Γ1 Μοναστηρακίου-Ρούνες Παλαίρου) για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας της ΔΕ Παλαίρου»............



3.-Έγκριση πρακτικού Δημοπρασίας άγονου διαγωνισμού για την Μίσθωση μηχανημάτων Έργου και Οχημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας για το έτος 2017.
4.-Περί πρακτικού κατακύρωσης της Επιτροπής Διαγωνισμού του Έργου «Αγροτική Οδοποιία Βαρκού προς Μέγα Κάμπο τ.κ Αετού Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
5.-Περί πρακτικού κατακύρωσης της Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Υδρομέτρων ΔΕ Μεδεώνος».
6.-Ανάκληση πληρεξουσιότητας δικηγόρου και ανάθεση εκ νέου σε δικηγόρο για την υπόθεση αγωγής για χρηματική ικανοποίηση  ψυχικής οδύνης αλλά και για αποζημίωση λογω στέρησης διατροφής κατά του Δήμου μας (ανάκληση ορισμού δικηγόρου της αρίθ.15/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής).
7.-Κατάρτιση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού βοσκότοπου έκτασης χίλια διακόσια πεντε (1.205) στρέμματα στη θέση Κονιδάρια της Τ.Κ Μοναστηρακίου.
8.-Ορισμός δικηγόρου για χειρισμό υποθέσεων αιτήσεων υπαγωγής στις ρυθμίσεις του Ν.3869/2010(Υπερχρεωμένα νοικοκυριά).
9.-Ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο