Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Κατασχετήριο 13.346,23 € προς τον Δήμο Ξηρομέρου

Απο ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

   Επίσημο έγγραφο κατασχετηρίου ύψους 13.346,23 € προς το Δήμο Ξηρομέρου ήρθε εις γνώση μας και σας το παρουσιάζουμε και δυστυχώς λυπούμαστε που συμβαίνει αυτό, γιατί ο Δήμος είναι το σπίτι μας.
        Το κατασχετήριο αφορά δικαστική απόφαση, που δικαιώνει πλήρως τον προσφεύγοντα, ώστε αυτός να πληρωθεί το οφειλόμενο ποσό και τα δικαστικά έξοδα από τον Δήμο Ξηρομέρου.
     Εμείς αυτό που θα πούμε, επαναλαμβανόμενοι κουραστικά, είναι ότι ο Δήμος Ξηρομέρου είναι ένας Δήμος ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με τις διαταγές πληρωμής να πέφτουν με ρυθμό πολυβόλου.....



      Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα με στοιχεία και άλλωστε δεν το λέμε μόνο εμείς, το ίδιο ακριβώς είπε δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης πρόσφατα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέροντας δεκάδες υποθέσεις και ποσά, λέγοντας ότι αυτό είναι κατάντια και ντροπή για το Δήμο Ξηρομέρου, να πληρώνει με μεγάλη συχνότητα μέσω Δικαστικών αποφάσεων, και δεν αντέδρασε κανένας σε όσα ανάφερε.
     Το ότι ο Δήμος Ξηρομέρου είχε πολλά οικονομικά προβλήματα από την ημέρα της συστάσεως του, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ, αλλά δυστυχώς αντί να επικρατήσει η σύνεση και η νοικοκυροσύνη, εμείς είμαστε μονίμως σε μία κατάσταση που δεν θέλουμε να ονοματίσουμε.
Δείτε  εδώ  το κατασχετήριο και λυπούμαστε πολύ για τα οικονομικά του Δήμου μας.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο