Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Παρουσιάστηκε με επιτυχία το παραμύθι της ΖΕΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ: «Η αγάπη βασιλεύει στη Πιρπιρίτσα» στον ΑΣΤΑΚΟ



     Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε το παραμύθι της συγγραφέως Ζέτας Πολίτη, «Η αγάπη βασιλεύει στη Πιρπιρίτσα» στη παραλία του Αστακού, στο καφέ Εν Πλω, το απόγευμα του Σαββάτου 13/5/2017. 
     Για το παραμύθι  μίλησαν η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Κατερίνα Θεοδώρου και η νηπιαγωγός Αλέκα Κουμέλη, οι οποίες μεταξύ άλλων ανέπτυξαν τη σημασία της αγάπης στις ενδοοικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις  καθώς και τα οφέλη του παραμυθιού στη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού αφού συνδυάζει και την απόλαυση και τη νοηματοδότηση με εικόνες και ιστορίες..............


Ένα διδακτικό και διασκεδαστικό  παραμύθι, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, με εικονογράφηση της Δήμητρας Πέππα.
Πρωταγωνίστριες μία μπάμπω και μία κοπελίτσα που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Η γιαγιά Μερσίνα ζει σε ένα χωριό, την Πιρπιρίτσα, μακριά από τους συγχωριανούς της, που την αποφεύγουν λόγω του κακότροπου χαρακτήρα της. Κάποια στιγμή, στη ζωή της μπάμπως εμφανίζεται η γλυκιά και όμορφη Λητώ, η οποία αναζητά στέγη.
Πώς θα αντιδράσει και τι θα σκεφτεί η δύστροπη Μερσίνα, όταν βρει τη Λητώ έξω από το κοτέτσι της;
Τι αλλαγές θα φέρει το κοριτσάκι στη ζωή της γιαγιάς;
Πώς η αγάπη θα τρυπώσει στην καρδιά της;

Με τη συγγραφέα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: zetapoliti@yahoo.com
Βρείτε τη συγγραφέα στο  Facebook  Ζέτα Πολίτη





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο