Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!!!

2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 2 ΧΑΛΚΙΝΑ –
1 ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ 2 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ



Μεγάλη επιτυχία για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ την 25-27 Νοεμβρίου 2016, όπου έλαβε μέρος στο Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα και στο οποίο υπήρξε πρωτοφανείς συμμετοχή, αφού έλαβαν μέρος πάνω από 1.750 Αθλητές. Παρόλο το μεγάλο βαθμό δυσκολίας για διάκριση, λόγω των συμμετοχών, ο Σύλλογος του Αστακού, ο οποίος συμμετείχε με 9 Αθλητές, κατάφερε να γυρίσει με 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, 1 ΤΕΤΑΡΤΗ και 2 ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ:.......

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: ΔΟΥΝΗ Νίκη και ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία και ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα.
ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ: ΤΣΑΡΚΟΣ Παναγιώτης
ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης και ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Αθλητές ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος και ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος, οι οποίοι είναι οι άλλοι 2 Αθλητές που συμπλήρωσαν την αποστολή ηττήθηκαν ο μεν ΧΡΟΝΗΣ από τον νικητή της κατηγορίας του μετά από πολύ σκληρή μάχη και ο δε ΠΑΠΑΖΩΗΣ από τον αθλητή που κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο.
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά με την επιτυχία:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστημένος από τα παιδιά “μου”, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δικαιώθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η οποία περιλάμβανε πολλές ώρες προπόνηση αλλά και διαλόγου για να καταφέρω να πείσω τα παιδιά να πιστέψουν ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά. Αυτό που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο είναι το γεγονός ότι και οι Αθλητές που δεν μπήκαν στα μετάλλια έδωσαν μεγάλη μάχη, είχαν 2 και 3 νικηφόρους αγώνες και οι αντίπαλοι που τους κέρδισαν ήταν οι πρωταθλητές και μάλιστα με μεγάλη δυσκολία. Στην επιτυχία μας συνέβαλε η συνεργασία μου με το ΔΑΣΚΑΛΟ κ. ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ Σπύρο τον οποίο θέλω να συγχαρώ για τις διακρίσεις και την πορεία των Αθλητών του και να τον ευχαριστήσω για την με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στήριξη των Αθλητών μου ιδιαίτερα το τριήμερο των αγώνων. Πραγματικά είναι μεγάλο πράγμα μικρά χωριά και κωμοπόλεις να φτάνουν σε Πανελλήνια Βάθρα και μάλιστα σε ένα τέτοιο Άθλημα, το οποίο έχει τόσο ραγδαία ανάπτυξη και καθημερινά προσελκύει μεγάλο αριθμό παιδιών. Αυτό είναι πολύ θετικό για το Άθλημα και τους Συλλόγους, αλλά μεγαλώνει πολύ το βαθμό δυσκολίας για διάκριση.  Επόμενος άμεσος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι μία διάκριση εκτός συνόρων με τις αθλήτριες ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα και ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία, οι οποίες κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα και την 10 Δεκεμβρίου, μαζί με τους άλλους Έλληνες Αθλητές ταξιδεύουν στις Βρυξέλλες όπου θα λάβουν μέρος στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Ο πήχης είναι ψηλά αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Μόνο και μόνο που παιδιά από τον τόπο μας έρχονται στη Σχολή μικρά παιδιά, εξελίσονται, κατακτούν Πανελλήνιες θέσεις και φτάνουν να αγωνίζονται στην ΕΥΡΩΠΗ κρατώντας την Ελληνική Σημαία, νομίζω ότι είναι πολύ θετικό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ












3 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους δασκάλους και στους αθλητές μας.Μπράβο και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους δασκάλους και στους αθλητές.Μπράβο και πάλι και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στους δασκάλους και στους αθλητές.Μπράβο και πάλι και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο