Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Σε κακή κατάσταση ο ορεινός δρόμος προς τα Παλιά Αχυρά


    Ο δρόμος προς τα Παλιά Αχυρά στους πρόποδες των Ακαρνανικών είναι παραμελημένος, χωρίς καμία συντήρηση από της αρμόδιες υπηρεσίες. Ο χείμαρρος κάθε χειμώνα στη θέση Κρυονέρι, υπερχειλίζει κατεβάζει πάρα πολύ νερό, πλημμυρίζει τον δρόμο και δεν επιτρέπεται η διέλευση. 
    Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην επισκευή του δρόμου θα έχει ως συνέπεια και φέτος τον χειμώνα ο δρόμος να κλείσει και οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να μην έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα χωράφια και τα κοπάδια τους.......



Κάτοικος της περιοχής μας γράφει:
     "Δυστυχώς για άλλον ένα χειμώνα οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες που μετακινούνται για τις εργασίες τους στα παλιά Αχυρά θα χαροπαλεύουν για να περάσουν στο ΚΡΥΟΝΕΡΙ ... αν το περάσουν. Ας γίνει κάτι όσο είναι νωρίς γιατί έρχεται χειμώνας...."

      Να παρέμβουν άμεσα ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και η Περιφέρεια και να δώσουν λύση, ζητούν οι κάτοικοι των Αχυρών που δηλώνουν ξεχασμένοι, ώστε να μην κλείσει ο δρόμος στα όποια ακραία καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, για να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτες συνέπειες και να σταματήσει η ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο