Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ για Κατούνα –Λουτράκι: «Ενα ακόμη μεγάλο έργο για την Αιτωλοακαρνανία από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»!

        Μετά την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, που μας θύμισε εκείνο το περίφημο «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ», που στέλνανε οι βουλευτάδες του παλιού καιρού, έρχεται με τη σειρά της σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά και με ανακοίνωση της, μας ενημερώνει ότι ο δρόμος Κατούνα –Λουτράκι (Ακτίου – Βόνιτσας), εντάχθηκε στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και τονίζει ότι: Ένα ακόμα μεγάλο έργο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δρομολογείται για την Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

    Ο δρόμος Κατούνα –Λουτράκι (Ακτίου – Βόνιτσας), ένα από τα 23 νέα έργα οδοποιίας που εντάχθηκαν στο εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση.
  Πρόκειται για πολύ μεγάλης σημασίας έργο για τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας το οποίο η δημοτική Αρχή Ακτίου- Βόνιτσας επεδίωξε και με μεγάλη προσπάθεια έπεισε για την αναγκαιότητά του, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων Π.Δ.Ε. προϋπολογισμού 3.550,000,00€, με Φορέα Υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.......



       Θα αναβαθμίσει την οδική ασφάλεια και θα βοηθήσει την ένωση της δημοτικής ενότητας Μεδεώνος με τον υπόλοιπο δήμο, ενώ θα συμβάλει στην σύνδεση και την επίλυση πολλών προβλημάτων στην περιοχή του Λουτρακίου.
    Είναι μήκους 8,160 μέτρων που σήμερα απαιτείται περίπου μισή ώρα για να διανυθεί κι ενώνει το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας διευκολύνοντας την κινητικότητα της Κωνωπίνας, του Αετού, του Αγίου Νικολάου, της Κομποτής και της Κατούνας αλλά και όσων θέλουν να κινηθούν προς το Λουτράκι, την Βόνιτσα, Πάλαιρο, Λευκάδα. 
    Θα είναι η διέξοδος του ορεινού κεντρικού Ξηρομέρου προς την Θάλασσα, προς την εθνική οδό Αμφιλοχίας –Βόνιτσας όπως και την εναλλακτική λύση Αγρινίου-Βόνιτσας παρακάμπτοντας την Αμφιλοχία.
«Ένα ακόμα μεγάλο έργο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δρομολογείται για την Αιτωλοακαρνανία.», αναφέρει σε ανάρτηση της στο facebook η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Χριστίνα Σταρακά.


Η ανακοίνωση της κας Σταρακά προέρχεται απο: http://www.agriniopress.gr/


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή ποιός ενέργεισε !!!!!! Ποιός πίστεψε σε αυτό το έργο !!!!! Ποιός έκανε την μελέτη !!!!' Ποιός πήγε δέκα φορές στα αρμόδια υπουργειά !!',
    Η Σταρακά, ο Κατσιφάρας ή ο Λύτρας .
    Το κράτος μέσω περιφέρειας δίνει λεφτά σε αυτούς που είναι έτοιμοι με πλήρη φάκελο ......
    Ο Δήμος ακτιου Βόνιτσας , ο Δήμαρχος και η δημοτική ομάδα του τρέχει για να πάρει αυτά τα έργα.
    Η Σταρακά και η περιφέρεια ειναι απλά το μέσω πραγματοποίησης του οράματος.
    Τα υπόλοιπα ειναι κακόβουλη και άστοχη αντιπολιτευση
    Παρακαλώ να δημοσιευθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΡΑΚΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.(ΒΛΕΠΕ) ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΓΟΥΡΓΙΩΤΙΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στον Λάκια Στούπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο