Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Tον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο επίσκεψής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Αγρινίου για ζητήματα της αρμοδιότητάς του. Αμέσως μετά σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ξεκινήσει ένα οδοιπορικό να γνωρίσουμε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε όλη την χώρα. Αυτό το διήμερο βρεθήκαμε στην Δυτική Ελλάδα όπου επιχειρούμε μια επίθεση γνωριμίας σε προσωπικό επίπεδο, ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων. Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και αυτό βοηθά στην επένδυση του τουριστικού προϊόντος και ως προϋπόθεση αναγκαία για τις επενδύσεις στην χώρα, κάτι που είναι αναγκαίο για την ανάταξη της οικονομίας. Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις κάνουν εξαιρετική δουλειά. Εξέφρασα την ευαρέσκειά μου και θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω να είμαστε ακόμη περισσότερο αποτελεσματικοί. Η ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει και λειτουργεί για να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών»....

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  αφού ευχαρίστησε τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ του προσέφερε μία έκδοση του Δήμου Αγρινίου που αφορά στην Πολεοδομική εξέλιξη της πόλης και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μία από τις κύριες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάγκη να εμπεδωθεί  το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Υπάρχουν προβλήματα. Είμαστε όμως σε διαρκή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν να επιλύονται. Αυτό άλλωστε είναι το αίτημα των πολιτών».


                                                                       ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο