Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού του δρόμου Θύρρειο - Κορπή

       Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας έστειλε μηχάνημα στο Θύρρειο για να καθαρίσει το δρόμο Θύρρειο - Κορπή, αφού ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Παλούκης έκανε παράπονα ότι ο δρόμος ήταν επικίνδυνος αφού κλαδιά δέντρων εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων, ενώ σε πολλά σημεία ήταν μειωμένη η ορατότητα. 
    Να θυμίσουμε ότι ο δρόμος δέχεται πολύ μεγάλο όγκο κίνησης καθημερινά με βαριά και μεγάλα οχήματα (νταλίκες) που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες νερού από το εργοστάσιο Κορπής και χρειάζονταν επισκευή και βελτίωση.........


      Ο δρόμος άρχισε ήδη να καθαρίζεται αφού κόπηκαν τα κλαδιά και η πυκνή βλάστηση από τις άκρες που τον είχαν κλείσει και έκαναν δύσκολη την διέλευση των οχημάτων και ο πρόεδρος της Τ. Κ. Θυρρείου Χρήστος Παλούκης τόνισε: «Ξεκινήσαμε τον καθαρισμό κλαδιών που εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων στο δρόμο Θύρρειο - Κορπή. Το ζητήσαμε από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας που παρά τις οικονομικές δυσκολίες ανταποκρίθηκε αμέσως. Θέλω να ευχαριστήσω και εκ μέρους των οδηγών τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Καραγιάννη και τον χειριστή του μηχανήματος Πέτρο Κύρκο και όλους όσους συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια".



2 σχόλια:

  1. Άλλο μηχανημα επρεπε να βαλει ο Δημος. Πρωτον Οι ερπυστριες στην άσφαλτο τη καταστρέφουν. Δευτερο. Το μηχανημα αυτο δεν ενδεικνυται για αυτη τη δουλεια στα πρανη και αντιπρανή ενος δρομου. Άλλο να κοβεις τα κλαδια να βλεπει ο οδηγος με χορτοκοπτικα χεριού η με μηχανημα με χορτοκοπτικο βαρειας χρησης και αλλο να ξεριζωνεις προφανως ριζες και να φευγει και χωμα προς τα κατω με τον εκσκαφεα. Ισως αργοτερα με τις βροχες εχει προβλημα ο δρομος και η ευστάθεια του πρανούς που στηρίζεται.Ας ρωτησουν τους πολιτικους μηχανικους στη τεχνικη υπηρεσια αν ηταν σωστη επιλογη μηχανηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε φίλε εσύ, που φημιζεσαι για τις κατασκευές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο