Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, το νερό είναι κοινωνικό αγαθό!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απο  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  • Δήμαρχε κ. Αποστολάκη 
  •  Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

-ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
-ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
      Επισκέφθηκα σήμερα 27-7-2016 στο γραφείο της την Αρμόδια Αντιδήμαρχο για τη ύδρευση κα Πανταζή Παναγιώτα. Ζήτησα να με ενημερώσει για τη πορεία υλοποίησης των ομόφωνων αποφάσεων του ΔΣ και της λαϊκής συνέλευσης στη Πογωνιά.
     Με παρακάλεσε να μην δημοσιεύσω την απάντηση της πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Ιουλίου που πιθανολογώ ότι θα πραγματοποιηθεί στη Πάλαιρο. Η απάντηση που πήρα είναι ασαφής, μη λεπτομερειακή και μη ικανοποιητική. 

    Κάνω έκκληση στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και στην αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Πανταζή: 
1)-Να  ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Να τροφοδοτηθεί η Πογωνιά, το Στενό και η ευρύτερη περιοχή με υγιεινό πόσιμο νερό από τις πηγές Κορπής μια φορά την εβδομάδα με βυτιοφόρο φυσικά δωρεάν, ως οφείλει και υποχρεούται ο Δήμος...........



2)-Να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΣ στη προσεχή συνεδρίαση του και τους Δημότες για τη πορεία υλοποίησης των δύο άλλων αποφάσεων  του ΔΣ για το ίδιο θέμα.

  •       Κάνω γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΙΤΕΣ (ζητιάνοι) ΕΞΑΔΑΣ ΝΕΡΟΥ. 
  •   ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και ΤΗΣ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
  •      Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.

  • Καλώ κάθε Δημοτικό Σύμβουλο ξεχωριστά να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
  •  Θα περιμένω τη συνεδρίαση του ΔΣ που θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσα στον Ιούλιο. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα κρίνω,  αν  χρειαστεί παρότι που δεν το θέλω,  ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
     Ενημερώθηκα σήμερα 27-7-2016 από αρμόδιους του Δήμου το εξής:
  Το με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 3728 αυτοκίνητο που πληρώσαμε οι Δημότες για τη συντήρηση και επισκευή του  το ποσό των 14.914,15 ευρώ !!!!! τους τελευταίους 20 μήνες Δημαρχίας του κ. Σολδάτου είναι το τζίπ που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε Δήμαρχος. 
      Τα σχόλια μου τα έγραψα στο αρχείο μου και θα τα δημοσιεύσω σε κατάλληλο χρόνο.  Παρακαλώ βγάλτε τα δικά σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ (αφορά τα άρθρα μου που διαβάζετε από την ιστοσελίδα).

Αγαπητοί Αναγνώστες 
      Ασχολούμαι με τη πολιτική ζωή από το 1977 και ελπίζω δια βίου. Η ενασχόληση μου υπήρξε ανιδιοτελής και στηριγμένη σε αρχές και αξίες.
      Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κάνει κριτική με στοιχεία και να προτείνει λύσεις. Τούτο πράττω ερχόμενος σε σύγκρουση με ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. 
   Αυτό θα κάνω ολόκληρη τη δημοτική περίοδο που διανύουμε και φυσικά δηλώνω παρών στις εξελίξεις στο δήμο μας.
    Αφού η προσπάθεια πολλών κέντρων, να με διασύρουν προσωπικά, απέτυχε παταγωδώς χρησιμοποίησαν τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις απειλές, ως μέσο φίμωσης μου. 
    Αφού απέτυχαν και σε αυτό, προσπάθησαν μέσω συγγενών μου, φίλων μου πολιτικών και μη πολιτικών, να χαμηλώσω τους τόνους. Οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και ματαιοπονούν.

      Από καρδιάς ευχαριστώ όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα και απέρριψαν τις αθλιότητες από άθλιους που ειπώθηκαν  και γράφτηκαν για μένα. 
      Ευχαριστώ και όλους αυτούς που το τελευταίο διάστημα με πολλούς τρόπους εκδηλώνουν την συμπαράσταση τους στο πρόσωπο μου.

  •      Με τη συμπλήρωση της διετίας της δημοτικής αρχής θα βγουν στον αέρα στοιχεία που ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ακόμη περισσότερο.

  Δημοτική αρχή και μείζονα αντιπολίτευση βρίσκονται στο χειρότερο πολιτικό σημείο τους. Οι πάντες, πλην των πρώην και νυν εχόντων προσωπικά συμφέροντα από το Δημαρχείο, (φυσικά δεν εννοώ τους εργαζόμενους του Δημαρχείου)  συμφωνούν στη διαπίστωση αυτή.

Σε ότι με αφορά :
  • ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΩ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΩ και ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ.
  • ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΟΞΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Επιτέλους κατανοήστε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Τη Δευτέρα 1-8-2016 η συνέχεια της ανοιχτής επιστολής.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....


8 σχόλια:

  1. Ο Σολδάτος ήταν στη δημοτική αρχή 16 χρόνια. Οφείλει δημόσια συγγνώμη στους δημότες για αυτή τη κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Περίπου 15.000 ευρώ για συντήρηση του τζίπ. Ντροπή και ξανά ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θα πει μεροκάματο θα ξόδευαν; 15.000 ευρώ σε 22 μήνες για συντήρηση ενός αυτοκινήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παπαγαλάκια του δημάρχου και του αντιδημάρχου έπιασαν ξανά δουλειά. Βλέποντας πως οι δημότες τους είναι εξοργισμένοι με όλα αυτά που κάνουν προσπαθούν να ρίξουν τα βάρη στους προηγούμενους. Έτσι κάνουν οι αποτυχημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μιλάς ακόμη για Σολδάτο σου κόπηκε η κουτάλα και ο σανός 6:53 μμ και αν έχεις φιλότιμο γράψε το όνομα σου και τα παπαγαλάκια με το όνομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σολδάτος έδινε με απευθείας ανάθεση μεταξύ των άλλων πρατηρίων και στο τότε αντιπρόεδρο της Οικονομικής επιτροπής Τσακάλη και στα παιδιά του. Έτσι ανενόχλητος διαχειρίζονταν το δημόσιο χρήμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα αυτά ψήφισες στον απολογισμό του 2014. Έχεις ήσυχη τη συνείδηση σου; Αν απαντήσεις τότε δικαιούσθε να λέτε για το ήθος σας. Διαφορετικά δεν δικαιούσθε για να ομιλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι απαράδεκτο Δήμαρχε και Δημοτικοί Σύμβουλοι το 2016 να μην έχουν νερό να πιούνε οι δημότες. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα 15.000 ευρώ του Σολδάτου σας πειράξανε. Τα εκατομμύρια που έχουν φάει οι τωρινοί που είναι 12 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου μας δεν σας πειράζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο