Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

2.480 € για προμήθεια 4 υπολογιστών και 2 εκτυπωτών από την Κοινωφελή.

Σε προμήθεια 4 υπολογιστών και 2 εκτυπωτών συνολικού κόστους 2.480 € προχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου. Το δικό μας σχόλιο είναι ότι δεν γίνεται να σχολιάσουμε, γιατί πολύ απλά δεν αναφέρεται περιγραφή των υλικών που προμηθεύτηκε η Κοινωφελής, όπως δεν γίνεται και περιγραφή των προσφορών επίσης....

Αν δεν ξέρεις τα χαρακτηριστικά των υλικών, τις δυνατότητες τους, την τεχνολογία τους, αν ήταν καινούργια ή μεταχειρισμένα κ.α δεν μπορείς να διατυπώσεις καμία κρίση και φυσικά αν δεν υπάρχει μία τεχνική έκθεση του τι υλικά ακριβώς ζητά η Κοινωφελής και δεν ξέρουμε με συνοπτική περιγραφή τι υλικά αφορούν οι δύο προσφορές, κανένας δεν μπορεί να κρίνει και η όλη παρουσίαση στα πρακτικά της συγκεκριμένης απ' ευθείας ανάθεσης, μοιάζει σαν να μας κοροϊδεύει.

Καλό είναι λοιπόν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ να γίνεται σωστή και ακριβής περιγραφή των υλικών ή της εργασίας, ώστε να υπάρχει και η δημόσια λογοδοσία πραγματικά, κάτι που είναι και το ζητούμενο.
Όλα τα παραπάνω που αναφέραμε δεν σημαίνουν επ' ουδενί ότι κακώς η Κοινωφελής προμηθεύτηκε τα συγκεκριμένα υλικά. Σίγουρα θα τα χρειαζόταν, υποψιαζόμαστε για τα ΚΔΑΠ, όπου υπάρχει και συνάδελφος Πληροφορικής. Εμείς αναφερόμαστε στην χρηστή οικονομική διαχείριση, στο σεβασμό των χρημάτων των δημοτών και στην δημόσια λογοδοσία.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Η μητρική πλακέτα είναι από λευκόχρυσο.
    Διαθέτει και αυτόματη εκπομπή μύρου για να μην μυρίζει η μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ,[ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΚΟΙΜΗΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΑΖΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο