Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Γ ΄ ΤΟΠΙΚΟ: Κέρδισε το επεισοδιακό ντέρμπι η Χρυσοβίτσα 3-2 το Αρχοντοχώρι




Η Χρυσοβίτσα επικράτησε με 3-2 του Αρχοντοχωρίου σε ένα ντέρμπι, με σκληρές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα και που σημαδεύτηκε με επεισόδια στην αρχή του αγώνα σε βάρος της ομάδας του Αρχοντοχωρίου. Αυτό το γεγονός οδήγησε στην παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΦΩΤΟ-ΚΕΙΜΕΝΟ: Τζένη Παπαδημητρίου

     Με ένταση και διαπληκτισμούς πριν τον αγώνα ξεκίνησε το τοπικό ντέρμπι. Με τη βοήθεια της αστυνομίας που ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του αγώνα τα πνεύματα ηρέμησαν.
     Ο αγώνας ξεκίνησε και στο 10΄λεπτό η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ με τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΖΟΡΜΠΑ γράφοντας το 1-0......



 Στην συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε γράφοντας το 1 -1 και πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα γράφοντας το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου 1 -2. 
     Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 85 λεπτό η γηπεδούχος ομάδα διπλασίασε τα τέρματα σε 2-2 και στην παράταση στο 92 λεπτό τριπλασίασε τα γκολ γράφοντας και το τελικό αποτέλεσμα:  Α. Ε. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ -Α. Ο. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ 3 - 2 

-ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 
-ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ 
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ 
Κ Α Λ Α  Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Γ Ε Ν Ν Α




























4 σχόλια:

  1. Εχει ο καιρος γυρισματα γειτονεςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Girnate to podosfairo k tin koinwnia 100 xroinia pisw... Krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που μιλανε για καιρους κ γυρισματα ας σταματησουν,αθλητισμο κανουμε, 2-3 ανθρωποι βρισκονται σε καθε χωριο κ τα δημιουργουν αυτα και στο αρχοντοχωρι και στη χρυσοβιτσα μεμονωμενα ατομα δημιουργησαν τα προβληματα του καθε αγωνα, μονο που στη χρυσοβιτσα υπηρχαν 8 οργανα του ΟΠΚΕ και 2 αστυνομικοι ,ας αφησουμε τις δικαιολογιες κ ας παιξουμε ποδοσφαιρο,καλες γιορτες σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο