Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Εκδήλωση με θέμα «ΕΧΙΝΑΔΕΣ: Αιώνιοι φρουροί του Αστακηνού κόλπου»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
     Σας καλούμε στην εκδήλωση που θα γίνει με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστακηνών Αθήναςτην Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012, ώρα 10:30΄ π.μ. στο Ξενοδοχείο Αμαλία  (Λεωφ. Αμαλίας 10 - Πλατεία Συντάγματος) με θέμα: 
ΕΧΙΝΑΔΕΣ: «Αιώνιοι φρουροί του Αστακηνού κόλπου»....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ....




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
10:30 Προσέλευση
10:45 Καλωσόρισμα-παρουσίαση ιστοσελίδας της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ
11:00 Ναυμαχία Εχινάδων Νήσων – Ναυπάκτου 1571 μ.χ. -Από τον Ιατρό κ. Χρήστο Γ. Κλαδευτήρα
11:45 Εχινάδες- Ιστορία (Χρήση και ιδιοκτησιακό καθεστώς) -Από τον Δικηγόρο-Πρόεδρο της ΔΕ Ένωσης Αστακηνών κ. Σταμούλη Αλεξάνδρου Μακρή.
12:30 Τέλος εκδήλωσης......

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Δ. Μπαμπούρης: 6973724699
Χρ. Μάντζαρης: 6972228484
Γρ. Νικήτας: 6975900508

6 σχόλια:

  1. Ελπιζω καποια στιγμη να μαζευτουμε σε μια εκδηλωση που εχει σχεση(αμεση η εμεση) με το χωριο μας πολλοι πιο πανω απο τριψηφιο αριθμο .Ειναι ντροπη(για τον Αστακο) αλλα χωρια με τριψηφιο αριθμο κατοικων να μαζευουν σε εκδηλωσεις τους πολλες εκατονταδες συγχωριανου τους(εινια προς τιμην τους και μπραβο τους) και εμεις να μην μπορουμε να γεμισουμε μια μικρη αιθουσα ενος ξενοδοχειου. Ας εινια τελικα αυτη η εκδηλωση απαρχη μιας νεας αφετηριας
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανακινησατε ενα θεμα ξεχασμενο! θερμα συγχαρητηρια! με ολο το σεβασμο για το γιατρο Χρηστο Κλαδευτηρα...θα επρεπε αυτη τη θεση να την εχει ενας ιστορικος που να εχει ασχοληθει με το θεμα εκτος κι αν προτιματε το γιατρο γιατι σας χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΣΤΑΚΗΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ << ΕΛΙΤ>> ΑΠΟΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ . ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι ζουν στη κοσμαρα τους βολεμενοι και δεν βλεπουν τη κανταντια του τοπου τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι ζουν στη κοσμαρα τους ειναι βολενοι και δεν βλεπουν πως κανταντησε οαστακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΑΠ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΠ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΑΚΗΝΟΣ; ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ,ΑΣΤΑΚΟΣ =ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ,ΑΣΚΑΤΟΣ= ΑΣΤΑΚΗΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΤΥΛΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΟΣΦΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο