Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η κα Δασκαλή Όλγα ορίστηκε ειδική σύμβουλος στο Δήμο Ξηρομέρου με απόφαση του Δημάρχου Π. Σαμαρά


          Στη θέση του παραιτηθέντα από τις 9-5-2012 ειδικού συμβούλου του Δήμου Ξηρομέρου Δημήτρη Αρβανίτη, ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά η κα Δασκαλή Όλγα. 
       Σύμφωνα με την απόφαση 47/2012 που δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο «Διαύγεια» ο Δήμος Ξηρομέρου προσλαµβάνει στην θέση Ειδικού Συµβούλου του ∆ήµου Ξηροµέρου την ∆ασκαλή Όλγα του Γεωργίου, µε τους όρους και τις προϋποθέσεις των ειδικών διατάξεων του άρθρου 163 του Ν.3584/07 και µε τις εξής αρµοδιότητες:......



     Παρέχει συµβουλές και διατυπώνει στον ∆ήµαρχο εξειδικευµένες γνώµες και εισηγήσεις γραπτά ή προφορικά σε νοµικά θέµατα του ∆ήµου. 
     Η ως άνω Ειδική Σύµβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του ∆ηµάρχου, στον οποίο και µόνο είναι υποχρεωµένη να δίνει λόγο σε κάθε περίπτωση. 
     Η πρόσληψη ενεργείται και ολοκληρώνεται µε την υπογραφή από τον προσλαµβανόµενο ειδικής σύµβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν µπορεί να υπερβεί τη θητεία της δηµοτικής περιόδου εντός της οποίας προσλήφθηκε σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ.1 άρθρου 163 του Ν. 3584 /07.

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ποιά τα προσόντα και τι είδους συμβουλές θα δίνει;
    Ειδική σύμβουλος σε τι;
    Αυριο και μετά την προυπηρεςσία που θα έχει, αυτή ή κάθε άλλος ειδικός σύμβουλος, θα βγεί κάποια προκύρηξη που θα έχει ως προσόν την εν λόγω προυπηρεσία;
    Είναι δίκαιο να προσλαμβάνονται ειδικοί σύμβουλοι, για να σηκώνουν το τηλέφωνο του Δήμου. Δεν μιλάμε για την εν λόγω κυρία, η οποία μπορεί να είναι πραγματική ειδική σύμβουλος. Μιλάμε για την καταστρατήγηση του θεσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ. Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ.ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥ Η ΜΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Κ.Λ.Π.. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΥΠΟΠΤΟΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Η ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΕΞΗΓΗΣΗΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΤΟΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο