Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η Μεδεών κατούνας σάρωσε εκτός 0-3 την Πάλαιρο


Γράφει ο: Λεωνίδας Σεραφής
ΦΩΤΟ: http://katounanews.blogspot.gr/

      Η Μεδεών Κατούνας σάρωσε με 0-3 στη Πάλαιρο την ομώνυμη ομάδα και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.
      Άλλη μια εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα της Κατούνας καθώς επικράτησε με 0-3 του Α.Ο Παλαίρου και πλέον φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 
     Η Μεδεών μπήκε δύνατα στο παιχνίδι και μόλις στο 6' έχασε την πρώτη της ευκαιρία με τον Θεοδώρου. Αμέσως μετά και στο 15' ο Θεοδώρου απείλησε ξανά με σουτ έξω από την περιοχή ωστόσο ο Κουτσογιώργος απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα με υπερένταση.....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ....



      Στο 30' η ομάδα του Ξηρομέρου άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Τζαβίδη ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
      Δύο λεπτά αργότερα έγινε και το 0-2 με τον Τζαβίδη αυτή την φορά να σερβίρει και τον Τσιλιμαντό να εκτελεί από κοντά
     Το παχνίδι κλείδωσε στο 38' ο Θεοδώρου όταν έκλεψε την μπάλα από τον Στριφτάρη και με σουτ έκανε το 0-3 μετά και από την λάθος εκτίμηση του Κουτσογιώργου καθώς έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του. 
      Έπρεπε να περάσουν 45' για να δούμε την πρώτη ευκαιρία της Παλαίρου με τον Παπαζώη να επιχειρεί σέντρα-σουτ, παρολ' αυτά ο τερματοφύλακας της Μεδεών, Σίμος μπλόκαρε με υπερένταση. 

     Στην επανάληψη η Κατούνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Προξενια Δ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα (60')
      Η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήταν για την Πάλαιρο. Ο Γαρίδας σέντραρε από αριστερά για τον Κολοβό Δ. όπου έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Σίμος πέταξε εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:
Πάλαιρος: 1.Κουτσογιώργος 2.Στριφτάρης 3.Γαρίδας 4.Ζούμης 5.Πανταζής 6.Τσακάλης 7.Παπαζώης (Κουρκούτας) 8.Τσέλιος (Μecοli) 9.Κολοβός 10.Ζέλος 11.Λιτός (Κολοβός Δ.)

Μεδεών: 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομμάτης 6.Σαμαντάς (Προξενιάς Β.) 7.Προξενιάς Δ. 8.Νεοφώτιστος Σ. 9.Τζαβίδης 10.Τσιλιμαντός (Μπρακάη) 11.Θεοδώρου(Γουρούνας)
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο