Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Παναιτωλικός- Πανσερραϊκός 0-0. Δεν πείθει αυτός ο Παναιτωλικός


          Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο και έμεινε στο στείρο 0-0 με τον Πανσερραϊκό. Έκδηλη ήταν η απογοήτευση του Νίκου Καραγεωργίου στο τέλος του παιχνιδιού για το τελικό αποτέλεσμα και για την απώλεια εκ νέου βαθμών εντός έδρας.
Χαρακτηριστικά παιχνιδιού
-Μεγάλη κατοχή μπάλας υπέρ του Παναιτωλικού
-Μεγάλη δυσκολία στα τελειώματα των φάσεων για τον Παναιτωλικό
-Πολύ κακός ο διαιτητής Σελίμος.....



      Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς ο Παναιτωλικός μπορεί μεν να είχε την κατοχή του μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, όμως πολύ δύσκολα έφτανε με αξιώσεις στην εστία του Καρατζιοβαλή, με εξεαίρεση το διάστημα από το 70’ μέχρι το 85’ όπου ανέβασε στροφές και έχασε 2 καλές ευκαιρίες με τους Κουτσοσπύρο με κοντινή κεφαλιά και με σουτ από το ύψος του πέναλτι του Φαβάλι που πέρασε ελάχιστα άουτ.
        Από την άλλη ο Πανσερραϊκός φαινόταν  ότι  ο πρώτος του στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα και αν έβγαινε κάτι από τις επιθετικές εξάρσεις των Μπαγκουρά , Ράνιτς και Ανάκογλου τότε θα ήταν το ιδανικό. Πάντως στο τέλος λίγο έλλειψε να έρθει νέο έμφραγμα όταν τη μία ο Μπαγκουρά και την άλλη ο Γκουγκουλιάς έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες.
          Πολλές αποδοκιμασίες προκάλεσαν οι αποφάσεις του πολύ κακού διατητή Σελίμου, οι αποφάσεις του οποίου πάντως δεν καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Ένταση υπήρξε στον πάγκο του Παναιτωλικού όταν ο τέταρτος διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο του Παναιτωλικού τον Μάκη Μπελεβώνη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Κααγεωργίου): Τακίδης (τ), Μπακάκης, Ακουάρο, Ιωάννου (89’ Μύγας), Γκόλιας, Κούσας, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης (62’ Γιάνεφ), Φαβάλι, Καμαρά, Κουτσοσπύρος (67’ Πασάς).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτσοβασίλης, Κιάσσος, Τοντόροφ, Καρακώστας, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου (92’ Καρασαλίδης), Ράνιτς (81’ Μπονέρης), Κοντός(89’ Γκουγκουλιάς), Σιάκκας, Μπανγκουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο