Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Φώτης Λιβάνης: Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για το νερό


        Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Φώτης Λιβάνης αναλαμβάνει στο ακέραιο τις ευθύνες που του αναλογούν για την ακαταλληλότητα του νερού στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου. 
       Επίσης τονίζει ότι έγινε καθαρισμός όλων των δεξαμενών, τοποθετήθηκαν αυτόματοι χλωριωτές  ώστε να διαφυλαχτεί η άριστη ποιότητα του νερού και    παραδέχεται ότι επί Δημαρχίας Π. Στάικου γινόταν συνεχής καθαρισμοί των δεξαμενών.
      Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Φώτης Λιβάνης τονίζει τα ακόλουθα:....


Αγαπητό ΞηρόμεροΝews
        Θέλω να σας γνωρίσω και να ενημερώσω τους κατοίκους του πρώην Δήμου Αστακού ότι στην διάρκεια 2007-2010 επί Δημαρχίας Π. Στάικου γινόταν συνεχής καθαρισμοί των δεξαμενών όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων καθώς και η απαραίτητη χλωρίωση και ο δειγματοληπτικός έλεγχος του νερού. Αυτό προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας.
         Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου αναλάβαμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Ζητήσαμε συγνώμη από τους Δημότες.  Υποσχεθήκαμε ότι δεν θα αποκρύψουμε το πρόβλημα γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα το λύσουμε.
      Οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι οι παρακάτω:
1.-Έγινε ο καθαρισμός όλων των δεξαμενών του Δήμου.
2.-Τοποθετήθηκαν αυτόματοι χλωριωτές νερού στις περισσότερες δεξαμενές και μέχρι τις 30/04/2012 θα έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση τους.
3.-Την Τετάρτη 25/04/2012 η εταιρία «Βιοανάλυση»  πραγματοποίησε δειγματοληψίες  για το νερό όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
4.-Την Πέμπτη 26/04/2012 σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την  εταιρία «Βιοανάλυση» μας ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα  της μικροβιολογικής ανάλυσης είναι σε πολύ καλό σημείο. Τα αποτελέσματα αυτής της ανάλυσης θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο.
5.-Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα(την ερχόμενη βδομάδα) θα καλέσουμε την διεύθυνση υγιεινής για την εκ νέου δειγματοληψία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
  ΦΩΤΙΟΣ Π. ΛΙΒΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο