Από την Κέλλυ Φαναριώτη
Την αυθεντική ελληνική κουζίνα προβάλει, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη ο 26χρονος σεφ από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Τόμπας.
Εμπνευσμένος από τις αναμνήσεις παραδοσιακών φαγητών αλλά και τις μυρωδιές των παιδικών του χρόνων, έχει καταφέρει με τη μαγειρική του να κερδίσει την εμπιστοσύνη ελλήνων και Αμερικανών.
Μάλιστα, ο Γιάννης Τόμπας ήταν εκείνος που επιμελήθηκε το μενού του Αντώνη Σαμαρά κατά τη δεξίωση που παρέθεσε την περασμένη εβδομάδα το ελληνικό προξενείο στο περιθώριο της συνάντησης του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των ομογενειακών οργανώσεων της Αμερικής........