Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Με όρεξη για προσφορά ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, κ. Θανάσης Κασόλας


       Ξεκίνησε τις επαφές και τις επισκέψεις από τις πρώτες ημέρες από την εκλογή του, ο νέος εκλεγμένος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, κ. Θανάσης Κασόλας. Η ανταπόκριση τόσο του κόσμου όσο και η αποδοχή από κυβερνητικά στελέχη δείχνουν να είναι μεγάλη.
Σε ανάρτησή του ο κ. Κασόλας αναφέρει, "Επίσκεψη του Υφυπουργού  Αγροτικής  Ανάπτυξης  και τροφίμων κ. Σταύρου Κελετση στην Βονιτσα όπου μας ενημέρωσε για τις προσκλήσεις που θα τρέξουν το επόμενο διάστημα από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης !"


Να μην ξεχνάμε ότι η νέα Δημοτική Αρχή Ακτίου-Βόνιτσας προετοιμάζεται για να αναλάβει τα καθήκοντά της, με αφετηρία την ορκωμοσία την 15 Δεκεμβρίου 2023. Μάλιστα ο νέος δήμαρχος Θανάσης Κασόλας ανάρτησε δημοσίευση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Δημήτρη Μασούρα ο οποίος γράφει, Τελευταία Οικονομική Επιτροπή της αυτοδιοικητικής περιόδου 2019-2023. Εδώ χτυπούσε η καρδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, συζητήθηκαν πολλά θέματα και λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις. Συμμετείχαμε ως παράταξη στη συντριπτική πλειοψηφία των συνεδριάσεων, με προτάσεις, αντιπαράθεση απόψεων και συγκρούσεις, τις φορές που χρειάστηκε (και δεν ήταν λίγες). Πάντοτε όμως με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των ανθρώπων του, που ταχθήκαμε να υπηρετούμε και με συναίσθηση του θεσμικού μας ρόλου. Να ευχαριστήσω τα μέλη των υπολοίπων παρατάξεων με τους οποίους ουδέν μας χωρίζει σε προσωπικό επίπεδο. Οι αντιπαραθέσεις είναι πάντα πολιτικές. Επίσης, να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου.
Προσωπικά, η επόμενη μέρα με βρίσκει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου θα προσπαθήσω, στο μέτρο των δυνάμεών μου, να προασπίζομαι τις ίδιες αξίες. Σε καθένα από τα μέλη του νέου Δ.Σ. Ακτίου Βόνιτσας,  όπως και στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους!

6 σχόλια:

  1. Ο Μασούρας δε στήριξε το θείο του στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας; Άλλωστε ο Μυλωνιδης ήταν υποψήφιος του. Αλήθεια στις περιφερειακές εκλογές η παράταξή του πόσο πήρε; 10%? 11%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι εμείς ο λαός που θέλαμε να δούμε τις συνεδριάσεις πως θα βρίσκαμε την αίθουσα που γίνονταν οικονομικέςκες επιτροπές.Πουθενά Δημοτικά συμβούλια διά ζώσης. Τελικά μας δουλεύετε κανονικά όλοι σας.Ο λαός βλέπει και κρίνει τον κατάλληλο χρόνο .Μην το ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κοινωνία γνωρίζει κύριε Μασούρα ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τα ζητήματά της. Γι΄αυτό και έδωσε 60% ποσοστό στο Νεκτάριο Φαρμάκη. Εσείς και η παράταξή σας πήρατε μόλις 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετούτος ο λαός ανάθεμα και ξέρει που βελανιζει και που ψηφίζει ψήφος δίχως κριτήρια, ψήφος του πενηντάρικο και τίποτε απολύτως τίποτε άλλο αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά βλέπουμε τα ψηφίσατε όλα. Δεν είστε τίποτε το διαφορετικό. Απλα προσωπικές αντιπάθειες είχατε και όχι πολιτικές διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο