Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Η Τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου.

     





       Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, για την ανάληψη καθηκόντων και την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής. Ακολούθησε η Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη, Λέων Τριανταφυλλάκη και των νέων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων.......

Η Ακολουθία τελέσθηκε παρουσία, των πάτερ Δαβίδ Μπαζουλα, Πατερ Δημήτριο Τέγα, πάτερ Μιχάλη Βραχά του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάση Παπαθανάση, του Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη, του Δήμαρχου Αγρινίου Παπαναστασίου Γεωργίου, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, των νέων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και πλήθους πολιτών.

Μετά την τελετή ο Δήμαρχος ζήτησε από όλους να σηκώσουν το δεξί τους χέρι και ακολούθησε η θρησκευτική ορκωμοσία, ο κ. Κομπλίτσης Απόστολος έδωσε τον πολιτικό όρκο.
Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στη νέα Δημοτική Αρχή, καλή αρχή και γι αυτή τη δεύτερη θητεία της, ευχήθηκε ο Θεός να δίνει υγεία και φώτιση ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο, το οποίο αναλαμβάνουν. Ο Σεβασμιώτατος δώρησε την εικόνα του Αγίου Ιωάννου με την ευχή να είναι πάντα στο γραφείο του Δημάρχου ώστε να δίνει δύναμη και φωτισμό στο δύσκολο έργο του.

Ο Νέος Δήμαρχος στην ομιλία του εξήρε το ρόλο όλων, με συνθήματα "ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" και "επιβάλλεται η ωριμότητα", ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στην προηγούμενη θητεία, την οικογένειά του και τους δημότες του δήμου για την ψήφο τους. Έκανε σε όλους γνωστό ότι τόσο η δημοτική ομάδα όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι κοντά στους Δημότες, ώστε να παραδοθεί ο Δήμος στη νέα γενιά ανθρώπινος, ανοικτός στην εξέλιξη, πάντα στη βάση των αρχών τις διαφάνειας, αξιοπιστίας, προγραμματισμού, λογοδοσίας, και τις προόδου

Καταλήγοντας, το χρέος απέναντι στα παιδιά μας είναι, να περάσουμε το σταυροδρόμι ενός ανηφορικού και κακοτράχαλου δρόμου. Να μπορέσει η δημοτική αρχή να ανέβει, ώστε μακρυά από στείρες αντιπαραθέσεις, αλλά με δύναμη στην προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών χωρίς να υπολογίζει το όποιο πολιτικό κόστος, να παραδώσει ένα δήμο λειτουργικό με νέους κανόνες, ένα σύγχρονο Δήμο.














































































5 σχόλια:

  1. μπραβο κωστα λαινα και τωρα δουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια Κυριε Λαινα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μη ξεχνασ οτι στισ εκλογεσ βηκεσ δευτεροσ

      Διαγραφή
  3. Kalo taxidi to karavi giannh kales epyrhxies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο