Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Η Τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου

     




Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2023, στο κλειστό γυμναστήριο Βόνιτσας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, για την ανάληψη καθηκόντων και την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής. 

Ακολούθησε η Ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας κ. Αθανάσιου Κασόλα και των νέων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων.



Η Ακολουθία τελέσθηκε παρουσία των Βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας κ. Θανάση Παπαθανάση, Λευκάδας κ. Καββαδά Αθανάσιου, του Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη, του Δήμαρχου Αγρινίου Παπαναστασίου Γεωργίου, των νέων Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και πλήθους πολιτών.

Μετά την τελετή ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στη νέα Δημοτική Αρχή, ο Θεός να τους δίνει υγεία και φώτιση και να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο, το οποίο αναλαμβάνουν. Ο Σεβασμιώτατος δώρησε την εικόνα του Αγίου Αθανασίου με την ευχή να είναι η δύναμη και ο φωτισμός του νέου Δήμαρχου στο δύσκολο έργο του.

Ο Νέος Δήμαρχος στην ομιλία του εξήρε το ρόλο όλων, ευχαρίστησε τους δημότες του δήμου για την ψήφο τους και έκανε σε όλους γνωστό ότι τόσο η δημοτική ομάδα όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι κοντά στους Δημότες με ανοικτές πόρτες, διαφάνεια και προπάντων θα μπορεί ο κάθε δημότης να εκφράζει τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς του. Έκανε επίσης άνοιγμα προς την κεντρική διοίκηση για την ενίσχυση της περιοχής στα έργα που πρέπει να γίνουν, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.
Καταλήγοντας επανέλαβε το σύνθημα που κέρδισε στην εκλογική διαδικασία και είναι, Η νέα δημοτική αρχή θα αλλάξει πολλά στο Δήμο. 








































8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. καρυολη θα λες και θα κλαις. μακαρι να τα φτιαξει ολα ο θανασης αλλα το βλεπω δυσκολο με την ομαδα που εχει.

      Διαγραφή
    2. Ο καριόλης φίλε αν ήταν σωστός θα ήταν και πάλι δήμαρχος έκανε πολλά κακά σε όσους τον βοηθήσανε, οπότε ο ίδιος φταίει, τελικά υπάρχει θεία δίκη

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι σωστό το σχόλιο σου φίλε.
    Γιατί τόση εμπάθεια;
    Κάτσε να δούμε τ θα κάνουν κ αυτοί.
    Καλή επιτυχία παντος στ έργο τής νέας δημοτικής αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνουν αυτοί δεν τους βλέπεις τι είναι σαν το τρίο καρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ για το καλό του τόπου. Ο Αποστολάκης τους άφησε γερή προίκα για να συνεχίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε μα τι άλλο άφησε ο κ Αποστολάκης στο δήμο τα έδωσε όλα χρεώθηκε κιόλας και τωρα καημένε Θανάση μου δωστους να καταλάβουν ότι ως εδώ πέρναγαν καλά, υπάρχει αρχή και τέλος στην υγεία των κοροϊδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο