Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Ηρακλής Αστακού: Πήρε το πρώτο του «τρίποντο» 3-2 τον ΑΟ Χάλκειας

 


 
Τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΑ, πήρε αυτή την αγωνιστική (5η) ο Ηρακλής Αστακού, αφού επικράτησε στην έδρα του με σκορ 3-2 του ΑΟ Χάλκειας.....

Μάλιστα η νίκη αυτή επιτεύχθηκε με ανατροπή στο σκορ, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το προβάδισμα του Ηρακλή που είχε προηγηθεί και το ανέτρεψαν κάνοντας το 1-2, όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, έκαναν τη μεγάλη δική τους ανατροπή και πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Στο 16′ ο Ντόια άνοιξε το σκορ για τον Αστακό, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 22′ ο Σατραζέμης για τον ΑΟ Χάλκειας. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67′, ο Ζαχαρόπουλος με εύστοχο πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 1-2. Όμως η ομάδα του Αστακού, είχε τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα να «γυρίσει» το ματς. Αρχικά στο 71′ ο Τζακώστας ισοφάρισε σε 2-2 και στο 78′ ο Π. Λιβάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και χάρισε στην ομάδα του την νίκη και τους πρώτους της βαθμούς.

Διαιτητές: Βλαχοδήμος, Ξύστρας, Κεφαλής.

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος): Ελευθεράτος, Ρουσάι, Π. Λιβάνης, Ράπτης, Κουντούρης, Σκουφής, Ντόια, Μ. Λιβάνης, Μάτεβ (Σελεμάι), Τζακώστας, Καρακώστας (Ελέζι).

ΑΟ Χάλκειας (Γιώργος Καλαβρουζιώτης): Γ. Κατσαντώνης, Καραπάνος (83′ Μαργαρίτης), Σαρρής (75′ Λαουρδέκης), Μιράκα, Ζαχόπουλος, Ευθιμιόπουλος, Μ. Κατσαντώνης, Ζέλιος, Σατραζέμης, Α. Καλαβριζιώτης (46′ Τσεκούρας), Σ. Τριώτης.


agriniara.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο