Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου: Νοσταλγοί του παρελθόντος!

 
     Με το δημοψήφισμα της 8ης Δεκέμβρη 1974 ο λαός καταδίκασε οριστικά και αμετάκλητα την λαομισητη μοναρχία, που συνδέθηκε με τις πιο δραματικές στιγμές του τόπου μας. Το παλάτι ήταν το άντρο που κατά κανόνα εξυφαίνονταν κάθε αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική συνωμοσία (πραξικόπημα 4ης Αυγούστου,21ης Απριλίου). Το στέμμα πετάχτηκε  στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!

Στις 2 Σεπτέμβρη 2023, στην τελετή λήξης του αγώνα ελεύθερης κατάδυσης που έλαβε χώρα στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης προσφώνησε τον προσκεκλημένο στην εκδήλωση γιο του έκπτωτου Κωνσταντίνου Γλυξμπουργκ "Υψηλότατο πρίγκηπα Νικόλαο" και τη σύζυγό του "Υψηλοτατάτη" και μάλιστα υποκλίθηκε, δίνοντας την αίσθηση ότι τηρούσε βασιλικό πρωτόκολλο!!


  Εδώ εγείρονται δύο ερωτήματα:

1) ήταν κάτι προσχεδιασμένο;;  Σε τοπικό site ανακοινώθηκε η άφιξη του Νικόλαου ως πρίγκηπα. Τίτλος που δεν υφίσταται βάσει Συντάγματος.
2) Ο δήμαρχος Ξηρομέρου αναπολεί την μοναρχική παλινόρθωση στη χώρα μας, αγνοώντας τη βούληση ενός ολόκληρου λαού;;  Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!
Η Λαϊκή συσπείρωση καταδικάζει κάθε ενέργεια και κάθε πρόσωπο που επιχειρεί να νεκραναστήσει το πιο μαύρο και αποτρόπαιο κομμάτι της ιστορίας του τόπου. Τέτοιες ενέργειες είναι ύπουλες και επικίνδυνες!!
Καλούμε σήμερα κάθε δημοκράτισσα και δημοκράτη να καταδικάσει απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια του Δημάρχου.

19 σχόλια:

  1. Έχει χαθεί κάθε μέτρο πάνω στο πανικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κρασιά μια ζωή τα ίδια αυτό σε πείραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που τα λες πιστεύεις στην δημοκρατία??? η σε σκληρά ανελεύθερο ολοκληρωτικά κουμουνιστια καθεστώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον κομμουνισμό που λες είχαν πραγματική δημοκρατία.
      Ολοκληρωτικό καθεστώς είναι η βασιλεία και δεν είναι σε καμία περίπτωση δημοκράτες οι νοσταλγοί της.

      Διαγραφή
  4. Νικόλαος κύριος με τα όλα του ευγενής αρχοντόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ήμασταν παρόντες για να γνωρίζουμε αν τους προσφώνησε έτσι αν υπάρχει βίντεο να δωθεί στην δημοσιότητα όμως είναι πρίγκιπας αλλά της Δανίας το σύνταγμα της Ελλάδας δεν αναγνωρίζει τίτλους ευγενείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Νικόλαος είναι πραγματικός πρίγκιπας αλλά να μην τον λέμε πρίγκιπα γιατί το Σύνταγμα κτλ κτλ
    Ότι βλακεία θες θα ακούσεις από τον κάθε ανημερωτο.Ο άνθρωπος έχει τίτλο από τη μητέρα του είναι πρίγκιπας,πως το λέτε εσείς prince.πως ήθελες Κομπιτση να τον αποκαλέσει;Μπάρμπα Νίκο ανέβα παν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Της αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά
    και του δώσαν τα βρακιά του
    για να πάει στη δουλειά του
    τον περίδρομο να τρώει με το ξένο του το σόι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ αν το εκανε !!!
    Βιντεο τωρα .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως λέμε ανάγκα ήττας εκλογών και θεοί πείθονται...ή βασιλικότεροι του βασιλέως...Τι άλλο θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι άνθρωποι είναι ο ορισμός της διαφήμισης μεγάλωσαν για να εγκαινιάζουν πράγματα όπως γράφει κάποιος παραπάνω το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν αναγνωρίζει τίτλους ευγενείας σε Έλληνες υπηκόους. Θα μου πεις ότι αυτοί έχουν χάσει την υπηκοότητα τους άρα καλά τους λέμε πρίγκιπες της Δανίας όμως γιατί όταν ήταν να τους δωθεί υπηκοότητα έπρεπε να επιλέξουν επώνυμο κάτι που δεν έκαναν.
    Αγαπητοί ξηρομεριτες είναι οι δεύτεροι βασιλείς που οι Έλληνες διώξαμε πρώτος ήταν ο Όθων ναι αυτός της Αμαλίας που ήρθε στην περιοχή μας και έμεινε πως πας; πώς να πάω σαν τη στράτα τς ζαφτσας.
    Αγαπητοί νοσταλγοί έχουμε προεδρευόμενη δημοκρατία δεν τους αναγνωρίζουμε ξεχάσατε ότι οι πρόγονοι τους συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς γιατί και οι ίδιοι ήταν Γερμανοί και στάλθηκαν ώστε να μας ελέγχουν και που οδήγησαν οι λανθασμένες κινήσεις τους. Ακόμη αυτοί που στο βίντεο λένε για τον πατέρα παππού γιαγιά του Νικόλα Γλυξμπουργκ είναι άνω των 75 που οι μνήμες τους είναι θολωμενες από αυτά αυτά που έλαβαν από τους γονείς τους ως γνώση σε μια κρίσιμη εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια ηρεμηστε ειναι πριγκιπας της δανιας οχι της ελλαδας,παντου σε ολο τον κοσμο πριγκιπα τον λενε,κομπλιτση ενημερωσου πρωτα και μετα να λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τo site που έβαλαν όχι τοπικά blog τον αναφέρουν απλά με το όνομα του...Λες εσύ να είσαι περισσότερο ενημερωμένους από αυτούς;;; Τι δεν καταλαβαίνετε οι πρίγκηπες και οι βασιλιάδες τέρμα για την Ελλάδα... απλοί πολίτες είναι πλέον στη χώρα μας...Τα παράσιτα που ξεζουμισαν όλο το δημόσιο χρήμα, ενώ ο λαός πεινούσε, που ήρθαν νύχτα και πήραν ότι βρήκαν στο Τατόι να τους υποκλινόμαστε κιόλας ...

      Διαγραφή
  12. Με αυτή την εμπάθεια που βγάζετε κάθε φορά
    εχετε μείνει στο τεράστιο 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξεραμε να κανουμε επικύψεις(δημοσιές κ ιδιωτικες)...

      Διαγραφή
  13. Κύριε Κομπλίτση, αν είχε συμβεί αυτό, θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια, αν όντως συνέβη αυτό ανεβάστε ένα βίντεο ,..... κάτι που να μας πείθει ότι είναι αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ηχητικό βίντεο έχει ανέβει στο ατεχνως...Αν θέλετε να δείτε το βίντεο και έχετε fb πηγαίνετε στο fb του αδελφού του...και θα τα δείτε όλα αν δεν το έχουν κατεβάσει ή περιορίσει...Να έχετε υπ' όψιν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν γράφει και δεν καταγγέλει ποτέ χωρίς αποδείξεις...Το έχει δει όλος ο Μύτικας... Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε... Είμαστε οι μόνοι που τολμάμε και μιλάμε... γιατί δεν μας έχει ούτε έχουμε ζητιανεψει μια θεσουλα εποχιακού στον Δήμο...Δεν είμαστε του χεριού τους... όσο ανάγκη και να έχουμε...Για την ιστορία το βίντεο έχει αποθηκευτεί και κρατηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και 4.10 κάποια site ανέβασαν βίντεο με την εκδήλωση και τα επίμαχα σημεία τα έχουν κόψει...ραβε ξηλωνε που λέει κι ο λαός.... Γιατί αν ξέφευγε η κατάσταση από ανθρώπους που ελέγχει τότε θα τον κρεμούσε όλη η Ελλάδα στα μανταλάκια... Μπράβο στο ατεχνως που το έψαξε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο