Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Για να μην μας πρήζουν τη χολή ψηφίζουμε Πάνο Χολή ....στα σίγουρα. (Βίντεο)

"Για να μην μας πρήζουν τη χολή ψηφίζουμε Πάνο Χολή ....στα σίγουρα".


     Η μπλούζα με το παραπάνω περίεργο μήνυμα, θα κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή του Ξηρομέρου, με σκοπό να προκαλέσει την περιέργεια τον Δημοτών και τέλος την ίδια τους την ψήφο, προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πάνο Χολή.

΄Ένα μήνυμα προς τους δημότες Ξηρομέρου για την επόμενη μέρα τον εκλογών, προφανώς γνωρίζοντας το διαχρονικό παράπονο των εκλογέων, ότι τους θυμούνται μόνο για την ψήφο λίγο πριν της εκλογές και μεταφορικά "τους πρήζουν τη χολή". ....




Όπως εύκολα κάποιος μπορεί να αντιληφθεί, ο υποψήφιος δεν περιορίζετε σε στερεότυπα και απλά προεκλογικά σποτ άλλα επιλέγει έναν άλλο δρόμο. Έναν δρόμο που εμπεριέχει και τη χιουμοριστική πλευρά των συνθημάτων των εκλογών.

Βέβαια πίσω από αυτό το χιουμοριστικό μήνυμα, υπάρχει και ο άνθρωπος Πάνος Χολής ο οποίος ομολογουμένως ήταν και είναι παρών σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής του Ξηρομέρου. Γεγονός είναι ότι οι δράσεις του πλαισιώνονται από έργα που σε πολλές των περιπτώσεων αποτελούν και το έναυσμα, την έμπνευση για τον αγώνα, με σκοπό πάντα το δρόμο προς μία καλύτερη κοινωνία.

Ο κ. Πάνος Χολής, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας" με επικεφαλή τον γιατρό κ. Τριανταφυλλάκη, σε ερώτηση του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS γι αυτή του την επιλογή μας δήλωσε, "η υπόσχεσή μου είναι ότι θα δώσω προσοχή όχι μόνο στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η περιοχή του δήμου Ξηρομέρου, αλλά και στα πολλά προβλήματα που πρέπει να αναδειχθούν και να επιλυθούν, ζητώντας την στήριξή σας παρακαλώ να σκεφτείτε ότι με τη συμμετοχή όλων μας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη 2023, μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, ένα βήμα απαραίτητο για τα παιδιά μας. Η περιοχή μας πρέπει και αξίζει να έχει την ανάπτυξη και ευημερία που όλοι επιθυμούμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο