Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αθανάσιος Μητσάνης : Στο χωριό μας ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση εξωτερικού χώρου στο κοινοτικό γραφείο.


       Σε εξέλιξη βρίσκονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, όπως τσιμεντοστρώσεις, αποκαταστάσεις δρόμων, αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα κ.α..
 
Ολοκληρώθηκε ακόμα ένα έργο στην Κοινότητα Καραϊσκάκης του Δήμου Ξηρομέρου.
 
Ειδικότερα, υλοποιήθηκε η ανακατασκευή αντιπλημμυρικού τεχνικού έργου και η αποκατάσταση της εισοδου στο κοινοτικό γραφείο. .....Έγιναν εργασίες τοποθέτησης ειδικών τσιμενταγωγών για τη διευθέτηση όμβριων υδάτων, καθώς και εργασίες αποκατάστασης του δρόμου με τσιμεντόστρωση.


Ο Πρόεδρος κοινότητας Καραϊσκάκης είπε

<<Στο χωριό μας ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση εξωτερικού χώρου στο κοινοτικού γραφείο.

Έγινε τοποθέτηση ειδικών τσιμενταγωγών για τη διευθέτηση όμβριων υδάτων.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης με οπλισμένο σκυρόδεμα και επιλύθηκε ένα αίτημα των κατοίκων οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη διέλευση στο χώρο  του κοινοτικού γραφείου.

Παρόμοιες Τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Ξηρομέρου έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον στην κοινότητα μας και σε όλες τις Κοινότητες, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας σε όλο το Ξηρόμερο

Όλες αυτές οι ενέργειες επιτεύχθηκαν με την καλή συνεργασία που έχουμε με την δημοτική αρχή και προσωπικά με το δήμαρχο κ Γιάννη Τριανταφυλλακη και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Πολυζο

Τα έργα για το χωριό μας και την Κοινωνία δε σταματάνε ποτέ!

Αγαπώ τον τόπο μου και ότι μπορώ θα κάνω>>




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο