Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Πανταζής: Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι εθελοντισμός, κανένας δεν πρέπει να αμοίβεται και τότε θα δείτε πόσοι θα λακίσουν.


     Ο Απόστολος Πανταζής απαντά σε άρθρο του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS "Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με δημοσιεύσεις και προεκλογική κόντρα. -Πανταζής, Γερόλυμος σε θέση μάχης.". Επίσης απαντά και στο δελτίο τύπου του συνδυασμού "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας", το οποίο είχε κάνει αναφορά στους κ. Γαλούνη, κ. Στάικο και κ. Σάββα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο.

Αγαπητό Ξηρόμερο,

Γνωρίζετε πολύ καλά το σεβασμό που έχω απέναντι της συντακτικής σας ομάδα καθώς και στον αείμνηστο ιδρυτή της σελίδας σας.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι να συνεχίσετε να είστε δίκαιοι όπως αρμόζει και αξίζει.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος, που έχει μπερδέψει την Ηθική με τη φράντζα (στα περί ηθικής θα επανέλθουμε) στα γεμάτα ψέματα κείμενα του απευθύνονταν αποκλειστικά σε εμένα και έλαβε τις ανάλογες απαντήσεις όπως ακριβώς τους άξιζε.

Αυτό που με εξοργίζει, είναι ότι προσπαθούν να ταπεινώσουν, να μειώσουν τη νοημοσύνη των πολιτών με τεχνάσματα και ψέματα, τύπου ταμειακό υπόλοιπο κτλ ενώ είναι οι μετρ των απευθείας αναθέσεων με άδεια ταμεία και χρέη που αποκρύπτουν.

Τώρα ρωτάτε αν θα πάρει τη σκυτάλη ο κύριος Σάββας;  

Όχι δε θα την πάρει γιατί εγώ μιλάω για εμένα, δεν εκπροσωπούμε από κανένα και δεν επιτρέπω το άδικο να πνιγεί το δίκιο, όπως επίσης ο κύριος Σάββας είναι ο αρχηγός, έχει λόγο, θα κρατήσει το επίπεδο του θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα και θα πάρει το λόγο όταν ο ίδιος κρίνει, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα παρασυρθεί έτσι όπως προσπαθούν και θέλουν οι διοικούντες της απερχόμενης δημοτικής αρχής. - Μην ανησυχούν, έχουνε γνώση οι φυλακές - ένα ένα - ο κόσμος ανήκει στους υπομονετικούς!!!!

Τώρα για την αναφορά τους στους δυο πρώην δημάρχους, ας κοιτάξουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, να εξηγήσουν στους πολίτες γιατί αναζήτησαν και παρακαλέσαν τη συμπόρευση με μεγάλα διοικητικά στελέχη της πρώην δημοτικής αρχής,όπως είναι ο κύριος Μουρκούσης και κύριος Ρετούλης και άλλοι ακόμη, εφόσον είναι μέρος της καταστροφής του δήμου, οι οποίοι διοίκησαν και διαχειρίστηκαν χρήματα 5 ολόκληρα χρόνια, ενώ εγώ δεν υπέγραψα ούτε ένα ένταλμα, αντιθέτως μάλιστα στην αρχή διέθεσα δικά μου χρήματα ώστε να λειτουργήσει ο Δήμος και άφησα στα ταμεία του δήμου όλους τους μισθούς αντιδημάρχου που δικαιούμουν αλλά δεν δέχτηκα και δεν έλαβα.

Ακόμη και γραφική ύλη αγόραζα με δικά μου χρήματα από βιβλιοπωλεία της περιοχής όχι από το Μεσολόγγι που αγοράζει ο αντιδήμαρχος που έχει μπερδέψει τη φράντζα με τη ηθική.

Άλλοι είναι εκείνοι οι εκλεγμένοι οι σημερινοί ηθικοί διοικούντες που μέσα σε μερικούς μήνες μετά την εκλογή τους αγόρασαν κουστούμια και αυτοκίνητα, γιατί αυτά που είχαν λάβει από τη Ντίνα το 2014 τελείωσαν γρήγορα.

Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι εθελοντισμός, κανένας δεν πρέπει να αμοίβεται και τότε θα δείτε πόσοι θα λακίσουν.

Γιαυτο λοιπόν όταν απευθύνονται σε εμένα θα πρέπει να είναι έτοιμοι να με αντιμετωπίσουν ανάλογα, είμαι πάντα έτοιμος, κοιμάμαι μόνο 4 ώρες και πολλές φορές καθόλου.


Μην πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα δεν τσιμπάμε….. να αλλάξουν δόλωμα……


Απόστολος Ν Πανταζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο