Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Νεοχώρι και Μαγούλα ο συνδυασμός του Θανάση Λύρου.


      Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας «Ανάπτυξη για όλους», με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο, πραγματοποίησαν ενημέρωση των συνδημοτών μας σε Νεοχώρι και Μαγούλα, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους πολίτες και να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα ανάπτυξης, που ο Συνδυασμός θα πραγματοποιήσει, εφ’ όσον αναλάβει την διοίκηση του Δήμου.

Ο Θανάσης Λύρος, άκουσε με προσοχή τους κατοίκους, που δικαίως διαμαρτύρονται για τα οξυμένα προβλήματα που βιώνουν, λόγω της διαχρονικής εγκατάλειψης που έχουν υποστεί από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Τους έδωσε μια βασική και κρίσιμη υπόσχεση, πως τους οικονομικούς πόρους, που καταβάλλει κάθε χωριό, για λογαριασμό του Δήμου, θα τους διαχειρίζεται αποκλειστικά το Τοπικό Συμβούλιο που θα προκύψει, ώστε τα χρήματα να αξιοποιούνται για τις ανάγκες του χωριού τους και μόνο.

Οι κάτοικοι ενθουσιάστηκαν μ’ αυτή την υπόσχεση και υποσχέθηκαν κι αυτοί με την σειρά τους να στηρίξουν τον Θανάση Λύρο, στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, για το καλό το δικό τους αλλά και ολόκληρου του Δήμου μας.

Παράλληλα με τις επισκέψεις αυτές, η αντιπροσωπεία του συνδυασμού παρευρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, στο Νεοχώρι, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και απόψεις μαζί του.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο