Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δυναμική εκδήλωση σφραγίζει την νίκη Τριανταφυλλάκη.




Ημερομηνία 3-9-2023

ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες το βράδυ στο λιμάνι του Αστακού έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Δημάρχου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη......
Η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου σφράγισε την νίκη του Δημάρχου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ενώ η ποιότητα του κόσμου που στέκονται δίπλα στο συνδυασμό δίνουν το σήμα ότι το Ξηρόμερο έχει αλλάξει σελίδα οριστικά.
Τα ίδια μηνύματα καταφθάνουν και από τις δημοσκοπήσεις, με διαφορά που αγγίζει τις 20 μονάδες.
Μετά από ένα μακρύ απολογισμό έργων, ο Δήμαρχος τόνισε στην ομιλία του τα προσωπικά στοιχήματα της προηγούμενης τετραετίας, όπως η δημιουργία δομών ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη την αλλαγή κουλτούρας των δημοτών απέναντι στα δημοτικά ζητήματα, αλάα και την είσοδο νέων προσώπων στο χώρο της πολιτικής.
Αναμένουμε την παρουσίαση του προγράμματος για την νέα πενταετία και ευχόμαστε η δημοτική αρχή να πατήσει γκάζι, λύνοντας δυναμικά τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας για δεκαετίες.
 












3 σχόλια:

  1. Η νυν δημοτική αρχή έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα αυτή την τετραετία και παρήγαγε σημαντικό έργο, κάτι που όλοι εμείς οι δημότες και ετεροδημότες γνωρίζουμε. Γιατί ακόμα κι ο πιο εμπαθής και κακοπροαίρετος, ή έστω απλά αντιπολιτευόμενος, μέσα του το γνωρίζει. Αξίζουν λοιπόν, η νυν δημοτική αρχή και ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης και πρέπει να έχουν άλλη μία θητεία, αφού τώρα το ξεκίνημα για την επόμενη θητεία γίνεται από άλλη αφετηρία, σαφώς πολύ καλύτερη από αυτή που άρχισε η προηγούμενη. Κι αυτό αφήνει υποσχέσεις για έναν δήμο που μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Έναν δήμο σύγχρονο, εύρωστο, με το βλέμμα προσανατολισμένο στο μέλλον και την ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας,
    θεωρώ ότι σε ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας,
    φράσεις όπως : << ενώ η ποιότητα του κόσμου που στέκονται δίπλα στο συνδυασμό >> δέν ταιριάζουν τέτοιες λαθεμένες αντιλήψεις-διάκρισης του κόσμου του δήμου μας, με τον πολιτικό μας και κοινωνικό μας πολιτισμό.
    Ο κόσμος των δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας, συγγενείς , φίλοι , γείτονες ,
    είναι κόσμος της ενιαίας κοινωνίας του δήμου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο