Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Προσοχή σε όλους τους πολίτες που κινούνται ανάμεσα από Βασιλόπουλο και Καραϊσκάκη και στους δύο οικισμούς. Έχει ξεχειλίσει χείμαρρος και έχει δημιουργηθεί μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση για σπίτια και περιουσίες. Παρακαολούμε πολύ, να αποφεύγεται η προσέγγιση στο σημείο.....Ο Δήμος Ξηρομέρου είναι παρόν και συνδράμει και αναμένεται και η Πυροσβεστική. Πρώτο μέλημα η ασφάλεια των πολιτών.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την προστασία των περιουσιών των συμπολιτών μας

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου6 σχόλια:

 1. Στο ελεος... καποια στιγμη θα συνεβαινε δυο χρονια ανυπαρξιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ασε ρε είδα και τους άλλους τι καναν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού το ποτάμι είχε καθαριστεί σε συνεργασία τον δύο προέδρων από την πάγια προκαταβολή έτσι μα είχαν ενημερώσει με εργολάβο από το Καραϊσκάκη υπάρχουν και τιμολόγια για της εργασίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ ανώνυμε το ποτάμι που καθάρισαμε δυστυχώς για σένα είναι της ροδιάς το ρέμα κ ευτυχώς που το καθαρίσαμε γιατί τα τριαμπελια κ το μισό Καραϊσκάκη θα ήταν πνιγμένα τα δικά μας χρήματα πιάσανε τόπο ψάξε τα χρήματα από τις δικές σου αναθέσεις που πήγαν κ καταστράφηκαν σπίτια και έγιναν πλημμύρες.

   Διαγραφή
 4. 5 54 πριν 2 μήνες καθαρίστηκαν τα τεμματα που είχαν να καθαριστούν 30 χρόνια. Ανύπαρκτοι ήσασταν εσυ. Οι τους εργάτες του δήμου και τους οδηγούς τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που ήταν εκεί και βοηθούσαν και κυρίως την πυροσβεστική .
  Πνίγηκε ο κόσμος βλαψ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τέτοιο νερό δεν θυμάμαι ποτέ να πεσει σε Καραϊσκάκη . είμαι 67 και τόσο πολύ νερό δεν το έχω ξαναδεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο