Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση για την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κοσμά,


Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που παρακολουθεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά,....
Διαβάστε περισσότερα »
σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» των Αθηνών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου, την διασωλήνωση του και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις πρώτες πρωινές ώρες και υπό την επίβλεψη των εκεί ιατρών.

Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως

12 σχόλια:

  1. Όχι μόνο δέχτηκε τη διασωλήνωση αλλά μεταφέρθηκε και στον Ευαγγελισμό. Αυτά να βλέπει ο απλός κόσμος, συμπεριλαμβανομένων και των απλών ιερέων, και να σκεφτεί ότι εκείνος αν νοσήσει θα νοσηλευτεί στο διάδρομο ενός επαρχιακού νοσοκομείου χωρίς εξοπλισμό και εξειδικευμένες πανάκριβες θεραπείες. Αυτό να σκεφτούν, να εμβολιαστούν και να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα. Και οι ιερείς να σταματήσουν να ασκούν πίεση στο ποίμνιο και να αποδεχτούν ότι η επιστήμη και όχι η πίστη είναι η λύση. Τουλάχιστον σε θέματα υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο 12:12 ..Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό γιατί δεν είχαν άδειο κρεβάτι στο Ρίο. Όπως και πολλοί άλλοι συνάνθρωποι μας μεταφέρονται σε Άρτα, Γιάννενα και όπου αλλού.. Όταν γράφεις τουλάχιστον σκέψου πριν γράψεις.. Στο θέμα της επιστήμης πες μας εσύ ποιά επιστήμη υποστηρίζει ότι όταν σαρδελιάζεσαι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν κολλάς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο 1.42... Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό γιατί εκεί νοσηλεύονται ΟΛΟΙ οι Μητροπολίτες που νοσούν, όπως έχει αρκετές φορές αναφέρει η κ. Κοτανίδου στα Μέσα Ενημέρωσης. Και κατά πάσα πιθανότητα όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αθηνών κ. Ιερώνυμος θα λάβει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα για να διαφύγει τον κίνδυνο. Τετοιου είδους θεραπείες δεν φτάνουν για όλους, λογω κόστους. Επομένως αν εγώ, ο απλός πιστός έρθω στον Αγιο Νικόλαο και κολλήσω, θα καταλήξω αν όχι σε κάποιο ράντζο, το πιθανότερο στην ΜΕΘ Αγρινίου, η οποια πριν λιγο καιρό ειχε ποσοστό θνησιμότητας 100%. Και επειδή έθιξες το θέμα της επιστήμης... Το ότι ο κόσμος "σαρδελιάζεται" στα μέσα μεταφοράς και κολλάει, αποτελεί καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή με την μη πύκνωση των δρομολογίων στο Μετρό, τα λεωφορεία και αλλού. Η επιστήμη εχει μιλήσει πολλές φορές ενάντια σε αυτό. Πάντως ο Σεβασμιώτατος κ Κοσμάς σίγουρα δεν κόλλησε απο Μέσα Μεταφοράς καθώς η Μητρόπολη διαθέτει Mercedes για τις μετακινήσεις του. Την έχουμε δει πολλές φορές στον Αστακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο 1.42... Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό γιατί εκεί νοσηλεύονται ΟΛΟΙ οι Μητροπολίτες που νοσούν, όπως έχει αρκετές φορές αναφέρει η κ. Κοτανίδου στα Μέσα Ενημέρωσης. Και κατά πάσα πιθανότητα όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αθηνών κ. Ιερώνυμος θα λάβει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα για να διαφύγει τον κίνδυνο. Τετοιου είδους θεραπείες δεν φτάνουν για όλους, λογω κόστους. Επομένως αν εγώ, ο απλός πιστός έρθω στον Αγιο Νικόλαο και κολλήσω, θα καταλήξω αν όχι σε κάποιο ράντζο, το πιθανότερο στην ΜΕΘ Αγρινίου, η οποια πριν λιγο καιρό ειχε ποσοστό θνησιμότητας 100%. Και επειδή έθιξες το θέμα της επιστήμης... Το ότι ο κόσμος "σαρδελιάζεται" στα μέσα μεταφοράς και κολλάει, αποτελεί καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή με την μη πύκνωση των δρομολογίων στο Μετρό, τα λεωφορεία και αλλού. Η επιστήμη εχει μιλήσει πολλές φορές ενάντια σε αυτό. Πάντως ο Σεβασμιώτατος κ Κοσμάς σίγουρα δεν κόλλησε απο Μέσα Μεταφοράς καθώς η Μητρόπολη διαθέτει Mercedes για τις μετακινήσεις του. Την έχουμε δει πολλές φορές στον Αστακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν έχεις δει Μερσεντές της Μητρόπολης τότε σίγουρα χρειάζεσαι οφθαλμίατρο. Ναι εφόσον λες πολλές φορές, τότε και ψυχίατρο για τις παραισθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν ευχόμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ για την ταχεία ανάρρωση του Πνευματικού μας Πατέρα. Απλά είναι απο εκείνες τις στιγμές που πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η επιστήμη δεν πρέπει να αμφισβητείται και σε καμία περίπτωση η πίστη δεν καθίσταται πανάκεια. Σας παραπέμπτω στις πρόσφατες δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δωδώνης. Βαθιές και ειλικρινείς ευχές λοιπόν για ταχεία ανάρρωση στον Σεβασμιώτατο κ. Κοσμά και όταν με το καλό επιστρέψει στα καθήκοντά του, τον περιμένουμε στον Αστακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο 2.29... Η αλήθεια είναι ότι όλα τα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα με τα σημαιάκια ή τις ιδιαίτερες πινακίδες τα αποκαλώ συγκεντρωτικά Mercedes. Άν τώρα είναι κάποια άλλη μάρκα, όπως πχ το Renault που είχε πάει στο Πανηγύρι του Αη Συμιού το 2019, δεχθείτε την ειλικρινή μου συγνώμη. Στους σχολιασμούς μου στο μέλλον θα φροντίσω να είμαι περισσότερο ακριβής για να μην αποδίδουμε τέτοιου είδους ατοπήματα σε οφθαλμολογικά ή ψυχολογικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ήξερες ότι το αυτοκίνητο είναι Ρενό αλλά το είπες Μερσεντές και θες να σε πάρουμε στα σοβαρά;Δεν μου κάνατε κάτι ώστε να ζητάτε συγνώμη, στον εαυτό σας κάνετε, ζητηστε από αυτόν.

      Διαγραφή
  8. ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΗΝΑΝΘΡΟΠΟΥΣΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να προσευχόμαστε ναι, αλλά τά μεγάλα ευχαριστώ στους γιατρούς που μας σώζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ίσον είναι εάν προσευχόμαστε, να προσευχόμαστε το ίδιο και στις ευκολίες μας και στις δυσκολίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο