Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ : ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ



Του ΘΩΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ
Δημοσιογράφου, Μέλους ΕΣΗΕΑ

Σε θρίαμβο του Ανδρέα Λοβέρδου εξελίχθηκε, τελικά, η εκλογική διαδικασία στο Εκλογικό κέντρο Αστακού, ο οποίος πήρε 137 ψήφους σε σύνολο 263 ψηφισάντων....
Διαβάστε περισσότερα »
Δεύτερος με μεγάλη απόσταση, αναδείχτηκε ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος συγκέντρωσε 59 ψήφους και ακολουθούν Ν. Ανδρουλάκης με 47, Π. Χρηστίδης με 6 , Π. Γερουλάνος με 4 και Χ. Καστανίδης με 3 ψήφους, ενώ καταγράφηκαν 2 λευκά και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αριθμός των ψηφισάντων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν, των εσωκομματικών εκλογών του 2017, οπότε ψήφισαν λιγότεροι από 200 ψηφοφόροι. Στις εκλογές αυτές - πριν από περίπου 4 χρόνια- συμμετείχαν και άλλα κόμματα, όπως το ΠΟΤΑΜΙ, η ΔΗΜΑΡ κλπ και επιπλέον υπήρχε μόνο ένα Εκλογικό Κέντρο, για όλο το Ξηρόμερο ενώ σήμερα τα Κέντρα ήταν δύο, ένα στον Αστακό και το δεύτερο στην Κανδήλα.

Ιδιαίτερα ικανοποιητική χαρακτηρίζεται από κομματικά στελέχη η προσέλευση των ψηφοφόρων στα δύο εκλογικά τμήματα του Ξηρομέρου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος. Γεγονός, που καταδεικνύει τη θέληση μεγάλης μερίδας του ελληνικού λαού για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, μέσω της εκλογής νέας ηγεσίας στο ιστορικό κόμμα ΠΑΣΟΚ /ΚΙΝΑΛ. Οι πολίτες δείχνουν να έχουν κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη να λειτουργήσει δυναμικά ένας τρίτος πόλος, που να εκφράζει το χώρο της Κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ των ψηφοφόρων, όσο αυτοί περίμεναν τη σειρά τους στα Εκλογικά Κέντρα, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η ροή των ψηφοφόρων ήταν ικανοποιητική και η διαδικασία γρήγορη και αψεγάδιαστη. Η εφορευτική επιτροπή, οι χειριστές ταμπλέτας, η γραμματεία και όλοι οι μετέχοντες στη διαδικασία επιτέλεσαν άψογα τα καθήκοντά τους ως αποτέλεσμα της προετοιμασίας και των δοκιμών , που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να εξοικειωθούν με το απαιτητικό και πρωτόγνωρο σύστημα των εκλογών.

Ωστόσο, πρόβλημα παρατηρήθηκε στο on line σύστημα, το οποίο έπεσε κατά διαστήματα, αλλά ευτυχώς , η διακοπή κρατούσε για μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, παρατηρήθηκε έλλειψη φακέλλων και η εφορευτική επιτροπή κλήθηκε να δώσει λύση στο πρόβλημα, πράγμα που έγινε σύντομα και μετά από συνεννόηση με την ΕΔΕΚΑΠ, που είναι επιφορτισμένη με την διαδικασία των εκλογών, σε κεντρικό επίπεδο.

Ενθαρρυντικό και συνάμα εντυπωσιακό το γεγονός ότι, παρά την πίεση των πραγμάτων δεν προκλήθηκαν αντεγκλήσεις, ούτε μεταξύ ψηφοφόρων, ούτε στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και τους εκπροσώπους των υποψηφίων. Το ήρεμο κλίμα τάραξε, προς στιγμήν, η δημοτική σύμβουλος του Συνδυασμού του κ. Τριανταφυλλάκη κυρία Ταπραντζή-Πέττα Χριστίνα η οποία έθεσε με επιτακτικό τρόπο το θέμα του καθαρισμού της αίθουσας, όπου διεξήγετο η ψηφοφορία. Μάλιστα επιδόθηκε σε λογομαχία- μέσα και έξω από το εκλογικό κέντρο- με τον επίσης δημοτικό σύμβουλο κ. Απόστολο Ντίνο, ο οποίος την διαβεβαίωνε ότι το πρόβλημα θα λυθεί. Το γεγονός προκάλεσε απορία και δυσαρέσκεια σε ψηφοφόρους, που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο. Να σημειωθεί ότι η κ. Ταπραντζή δεν συμμετείχε στη ψηφοφορία.

Κατά τα άλλα η ψηφοφορία κύλισε απολύτως ομαλά και μέσα σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, ενώ τηρήθηκαν σχολαστικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του πρωτοκόλλου του covid 19. Οι ψηφοφόροι πειθαρχούσαν απολύτως σε αυτά, όπως και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, και οι άλλοι συμμετέχοντες στη διαδικασία.

Στο εκλογικό κέντρο Αστακού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Συνδυασμού ‘’Δυνατό Ξηρόμερο΄΄ κ. Γαλούνης μαζί με την σύζυγό του, ενώο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης επισκέφθηκε το εκλογικό Κέντρο και συνομίλησε με την εφορευτική επιτροπή και ψηφοφόρους.

Οι κάλπες έκλεισαν στις οκτώ μμ , αφού ψήφισε και ο τελευταίος ψηφοφόρος

21 σχόλια:

  1. τελικα xiromero news θα ειχες πολυ πλακα εαν δεν εισασταν πολυ επικινδυνοι.Φαινεται οτι σας διαταρασσουμε ορισμενοι την ησυχια-αναισθησια σας οταν ζητουμε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ...αν και θα θελατε σφαλιαρες ορισμενοι...να ξεβρωμιζετε τουλαχιστον αυτα που λερωνετε.Θεωρω το αρθρο σου ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ...ΑΚΥΡΟ και ΠΟΝΗΡΟ...οσο τωρα για το θριαμβο ...χα..χα...που θελετε να παρουσιασετε...μαλλον εχετε αποπροσανατολιστει...απο την ανατολη ΒΓΑΙΝΕΙ ο ηλιος και στη δυση ΔΥΕΙ....απο που και ως που 200 συμμετεχοντες ως ψηφοφοροι θεωρουνται θριαμβος;χα..χα..χα...
    μια ετεροδημοτης που εχει σιχαθει να ξεβρωμιζει τον περιβαλλοντα ..και οχι μονον..χωρο του σπιτιου της..απο σκουπιδια και ακαθαρσιες που πετουν τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που κυκλοφορουν υποδυομενα τους ανθρωπους...
    ΥΓ. τις λεξεις σκουπιδια και ακαθαρσιες τη χρησιμοποιω κυριολεκτικα ΚΑΙ μεταφορικα....ετσι για να μην χανομαστε στη μεταφραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα xiromero news θα ειχες πολυ πλακα εαν δεν εισασταν πολυ επικινδυνοι.Φαινεται οτι σας διαταρασσουμε ορισμενοι την ησυχια-αναισθησια σας οταν ζητουμε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ...αν και θα θελατε σφαλιαρες ορισμενοι...να ξεβρωμιζετε τουλαχιστον αυτα που λερωνετε.Θεωρω το αρθρο σου ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟ...ΑΚΥΡΟ και ΠΟΝΗΡΟ...οσο τωρα για το θριαμβο ...χα..χα...που θελετε να παρουσιασετε...μαλλον εχετε αποπροσανατολιστει...απο την ανατολη ΒΓΑΙΝΕΙ ο ηλιος και στη δυση ΔΥΕΙ....απο που και ως που 200 συμμετεχοντες ως ψηφοφοροι θεωρουνται θριαμβος;χα..χα..χα...
    μια ετεροδημοτης που εχει σιχαθει να ξεβρωμιζει τον περιβαλλοντα ..και οχι μονον..χωρο του σπιτιου της..απο σκουπιδια και ακαθαρσιες που πετουν τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που κυκλοφορουν υποδυομενα τους ανθρωπους...
    ΥΓ. τις λεξεις σκουπιδια και ακαθαρσιες τη χρησιμοποιω κυριολεκτικα ΚΑΙ μεταφορικα....ετσι για να μην χανομαστε στη μεταφραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθελα νάξερα εκεί στον Αστακό δέν υπάρχει κουκούτσι μυαλό.
    γινεται ρέ το ΠΑΣΟΚ κεντροδεξιό ? ξυπνήστε ρε ξυπνηστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή συμπατριώτισσα,
    Οι ευσεβείς πόθοι του συντάκτη για τον περίφημο θρίαμβο του εκλεκτού του διαψεύστηκαν σε λίγες ώρες.
    Το άλλο θέμα που θίγεις όμως, είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς μερα με τη μέρα χειροτερεύει. Σε όλη την επαρχία η κατάσταση απερίγραπτη. Παντού σκουπίδια. Δυστυχώς στα χωριά εχουν απομείνει "τα κατακάθια" και αναπαράγουν τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρώτη μεγάλη σφαλιαρα πρωτίστως του Μητσοτάκη και δευτερευόντως εσένα φίλε Θωμά με τα τελικά αποτελέσματα μιας και παρουσιάστηκες στο πολιτικό προσκήνιο σαν δημοσιογράφος μετά από χρόνια απραξίας εκτός και αν στοχεύεις και συ σε τούτον εδώ τον έρμο τόπο του Ξηρομέρου!
    Καλά Θωμά μου , είδες τίποτα να αλλάζει από την πολιτική , οικονομική , κοινωνική σήψη που υπάρχει υποστηρίζοντας τον Λοβέρδο που ο αθεοφοβος με περισιο θράσος απέφευγε να αντιμετωπίσει την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis μιας και η επιφορτισμένη με την υπόθεση Εισαγγελέας ξέχασε την υπόθεση στο συρτάρι δύο χρόνια τώρα με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραγραφει!!
    Ντροπή στους πολιτικούς νάνους αυτού του τόπου που όταν έρχονται τα δύσκολα προσφεύγουν στα πολιτικά παίγνια για να ξεφύγουν.
    Έχω πολλά να σου πω αλλά κατ ιδιαν!!!
    Ένα πράγμα να ξέρεις , ότι αν δεν αντιδράσει ο κόσμος που δεν είναι μπλεγμένος στην διαφθορά και ειδικότερα οι Νεολαίοι για να δώσουν τα οριστικά δικαστικά βουλεύματα και όχι τα νόθα της λεγόμενης ανεξάρτητης δικαιοσύνης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαρμπαρούσης Θωμάς6 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:23 μ.μ.

    --Εκ γυναικός ερρύη τα φαύλα. Αυτοκράτωρ Θεόφιλος 820 μχ
    ---κύμβαλον αλαλάζον (Απόστολος Παύλος, προς Κορινθίους ), όπερ μεθερμηνευόμενο : Σαν ένας άψυχος χαλκός που βουίζει ή σαν κύμβαλο (τενεκές ) που ξεκουφαίνει με τους κρότους του.
    Λοιπόν, ότι έχει κάποιος να πει, ας το πει επώνυμα, βγάζοντας την κουκούλα της ανωνυμίας.Χρειάζεται αρετή και τόλμη αυτό και παρρησία, εκτός εάν κάποιος/α εντρέπεται γιαυτό που είναι και γι αυτά, που λέει.
    ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος και να βγεί υπαρχηγός του Μητσοτάκη θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα κια κλαη εβδομαδα ΑΠΟΔΕΧΟΜΙΑ-ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του φιλου μου ΘΩΜΑ ΜΠΡΜΑΠΡΟΥΣΗ--Δυστυχως η τεχνολογια επειτρεπει σε ολους τους σχολιαστες να γραφουν να υβρίζουν ν προσβάλουν κλπ κλπ χωρίς να γίνονται ορατοί. Καποια στιγμη ειτε απο τον διαχειριστη ειτε απο εξωτερικό περάγοντα, πρεπει να σπάσει αυτη η λογική , η τακτική καλυτερα οτι βρίζω , προσβάλλω, συκοφαντώ οιονδήποτε αλλα δεν του παραχψρω το δικαιωμα να με σχολιασει η να με κρινει. Ως προς την απαστραπτουσα ετεροδημότισα(αν και αμφιβάλλω για το Φύλο : Άρρεν η Θήλυ) που σχολιαζει χωρις να εχει αντιληφθει τι γραφει η χωρις να εχει επιγνωση της καταστασης ,η πιο σύντομη απαντηση που θα της εστελνα(αν ειναι ετεροδημότισα και αν ειναι θηλυκου γενους) ###Πριν αυτοδιαγνωστείς ως καταθλιπτικός και με χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου πρώτα ότι αυτό δεν έχει σχέση με το ότι περιστοιχίζεσαι από παλιοχαρακτήρες.###Γουίλιαμ Γκίμπσον, 1948--Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας
    - Οσο δε για τα περί σφαλιάρας, μάλλον πρέπει να έχει αρκετές ικανότητες η κυρία(κύριος) ετεροδημότισα. Δεν μου προκαλεί έκπληξη η δυναμική της και οι πολεμικές της γνώσεις, έκπληξη μου προκαλεί το οτι οι επόμενοι αρθρογράφοι , πλην Θ/Μ, δεν βρήκαν χώρο στο σχόλιο τους να καταδικάσουν τουλάχιστον την πρόθεση της σφαλιάρας !!!!Εκτός και αν όλοι είναι το ίδιο πρόσωπο , κατι σαν Λερναια Υδρα δηλ . ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα και καλή εβδομαδα ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ-ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του φιλου μου ΘΩΜΑ ΜΠΡΜΠΑΡΟΥΣΗ--Δυστυχως η τεχνολογια επιτρέπει σε ολους τους σχολιαστες να γραφουν να υβρίζουν ν προσβάλουν κλπ κλπ χωρίς να γίνονται ορατοί. Καποια στιγμη ειτε απο τον διαχειριστη ειτε απο εξωτερικό περάγοντα, πρεπει να σπάσει αυτη η λογική , η τακτική καλυτερα οτι βρίζω , προσβάλλω, συκοφαντώ οιονδήποτε αλλα δεν του παραχψρω το δικαιωμα να με σχολιασει η να με κρινει. Ως προς την απαστραπτουσα ετεροδημότισα(αν και αμφιβάλλω για το Φύλο : Άρρεν η Θήλυ) που σχολιαζει χωρις να εχει αντιληφθει τι γραφει η χωρις να εχει επιγνωση της καταστασης ,η πιο σύντομη απαντηση που θα της εστελνα(αν ειναι ετεροδημότισα και αν ειναι θηλυκου γενους) ###Πριν αυτοδιαγνωστείς ως καταθλιπτικός και με χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου πρώτα ότι αυτό δεν έχει σχέση με το ότι περιστοιχίζεσαι από παλιοχαρακτήρες.###Γουίλιαμ Γκίμπσον, 1948--Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας
    - Οσο δε για τα περί σφαλιάρας, μάλλον πρέπει να έχει αρκετές ικανότητες η κυρία(κύριος) ετεροδημότισα. Δεν μου προκαλεί έκπληξη η δυναμική της και οι πολεμικές της γνώσεις, έκπληξη μου προκαλεί το οτι οι επόμενοι αρθρογράφοι , πλην Θ/Μ, δεν βρήκαν χώρο στο σχόλιο τους να καταδικάσουν τουλάχιστον την πρόθεση της σφαλιάρας !!!!Εκτός και αν όλοι είναι το ίδιο πρόσωπο , κατι σαν Λερναια Υδρα δηλ . ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Κε Χρήστο Μπόνη τη ψήφισες. το Λοβέρδο ? εγω είμαι ΣΥΡΙΖΑ και είμαι με τον Παπανδρέου.

      Διαγραφή
  10. δια γυναικως πηγαζει τα κρειττω..εκτος απο καποιες λυπηρες εξαιρεσεις στις οποιες προφανως ανηκει ο αρθρογραφος μιας κι απο ο,τι φαινεται εισηλθε ως φαυλος στον ματαιο ετουτο κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλός,νέος,αλλά δεν έχει ίσκιο ΜΑΚΆΡΙ νά αναστήσει κ ανεβάσει το πολύ μικρό ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόν ικανότατο Ανδ Λοβέρδο τον ξαποστηλαν αποφάσισαν κ νοιώθουν καλά με το 6/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Χρήστο, εσύ που χρόνια τώρα είσαι κοντά και μαζί με τους δημοσιογράφους, γνωρίζεις πολύ καλά να αξιολογείς τις απόψεις που διατυπώνονται σε κάθε κείμενο και προπάντων να σέβεσαι την διαφορετική άποψη.Γνωριζεις ακόμα ότι η ακατάσχετη και χυδαία υβρεολογια , μαρτυρούν έλλειψη επιχειρημάτων και ουσίας.Και όλα αυτά κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήκω Ανδρέα Γεωργίου Παπανδρέου να δείς στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας τα κεντροδεξιά παιδία της Αλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχως ορισμενοι αντι να ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ την δικαιη αγανακτηση κατα της ΑΦΟΡΗΤΗΣ καταστασης που ορισμενοι σκουπιδολαγνοι δημιουργουν συστηματικα και συνειδητα,προσβαλλοντας καθε εννοια αστικης συνδιαβιωσης,συμπεριφερομενοι ως αρχοντες που ρυπαινουν στο περασμα τους ο,τι διαβαινουν,απαιτωντας απο τους δουλους τους η να σιωπουν αφου και αυτοι συμπεριφερονται αναλογως , η να καθαριζουν ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ τις βρωμιες τους.
    Ας κοιταξουν προσεκτικοτερα τι ακριβως γραφουν,διοτι εδω δυο τινα μπορει να συμβαινουν η να μην εχουν καταλαβει τι γραφουν ανηκοντας στην κατηγορια αυτων που στην εποχη μας εχουν μεταλλαξει την χειρα τους σε γλωττα που προτρεχει της διανοιας η εσκεμμενα εκφραζουν προσβλητικοτατες χυδαιοτητες και ακρως σεξιστικες αποψεις προσπαθωντας να απαξιωσουν τους σχολιαστες αυτης της δημοσιευσης.
    Τι ακριβως σας πειραξε;Που μια κυρια,δημοτικη συμβουλος,που τυγχανει να εργαζεται στον τομεα υγειας,σας ζητησε να καθαρισετε το χωρο που διεξαγονταν οι εκλογες σας,χωρο που προφανως σας ειχε παραχωρηθει απο το δημαρχειο,και αφενος επικροτησαμε την ενεργεια της, αφετερου αποδοκιμασαμε την αναφορα σας στο γεγονος, που συνοδευοταν μαλιστα αποισχυρισμους οτι σας χαλασε και το ηρεμο κλιμα;η να προσπαθειτε επισης να αναδειξετε την προθεση σφαλιαρας οπως λετε απο μερους μας ως κατι κακο για το χαρακτηρα μας ,αφου θεωρειτε πως περιστοιχιζομαστε απο παλιοχαρακτηρες που επηρρεαζουν η υποκινουν τις αποψεις και ενεργειες μας.Στην προκειμενη περιπτωση,μια δημοσιευση που θα επρεπε να περιγραφει το γεγονος των εκλογων του ΠΑΣΟΚ στο Ξηρομερο,διανθιστηκε με το περιστατικο που προβαλλετε ως πρωταγωνιστρια συγκεκριμενο επωνυμο προσωπο, προσπαθωντας να αμαυρωσετε την ενεργεια της,για δικους σας αλλοτριους λογους,αντι να την ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ. Αντιθετως πιστευω οτι ως κακους χαρακτηρες μαλλον εσας θα χαρακτηριζαν πλεον,αφου οπως φαινεται απο τα γραφομενα σας ο σεξισμος και η αποστροφη σας για τις γυναικες ειναι αυτα που χαρακτηριζουν τους χαρακτηρες σας με ολα τα συνοδευομενα της νοοτροπιας αυτης.Η αναφορα σας και μονον στο ονομα της Κασσιανης, ειναι φυσικο να δημιουργει λογικους συνειρμους στη σκεψη μας.Ειτε ειναι του Θεοφιλου, ειτε του Χριστου.κατα την αποψη μου,εγινε εσκεμμενα ,αλλως θα χρησιμοποιουσατε αλλο εφυολογημα-ανεκδοτο για να χαρακτηριστε γενικως και αοριστως τις γυναικες, πχ.πυρ ,γυνη και θαλαττα,που οπωσδηποτε ειναι πολυ πιο ελαφρυ και δεν περιεχει προσβλητικους χαρακτηρισμους η υπονοηση αυτων, οπως πηγη των φαυλων, κυμβαλα αλαλλαζοντα, εξ αιτιας της καταθλιπτικης και χαμηλης εκτιμησεως της προσωπικοτητα τους.Ηταν προθεση σας επισης, να χρησιμοποιησετε το ονομα της Κασσιανης και για εναν αλλο λογο.Θελατε να πληξετε ηθικα τις γυναικες, μιας και η Κασσιανη, που ξερει η στενα συνδεμενη με τη θρησκεια κοινωνια μας,ηταν η εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσα γυνη, του ομωνυμου τροπαριου.Επιτρεψτε μου λοιπον να αναρωτηθω κι εγω με τη σειρα μου,μηπως αυτη σας η κακεντρεχεια και η ροπη προς συκοφαντια ,πηγαζει απο το φοβο που σας δημιουργει ενδεχομενως καποιο συνδρομο καταδιωξης( νομιζω οτι απο παντου με κυνηγουν), που μπορει να σας κανει να αλλαλαζετε απο φοβο, εκτοξευοντας χαρακτηρισμους και συκοφαντιες, στην προσπαθεια σας να πνιξετε τον πανικο σας.Στην περιπτωση αυτη, σας συμβουλευω να μην προσπαθησετε να κανετε αυτοδιαγνωση αλλα να σπευσετε προς βοηθεια στους πιστοποιημενους απο την επιστημη.Αναρωτιεμαι βεβαια το ΠΑΣΟΚ με εσας θα προχωρησει;γνωριζει τις οπισθοδρομικες,φαλοκρατικες και σεξιστικες σας αποψεις;Αληθεια η ΕΣΗΕΑ τι εχει να πει για ολα αυτα;Ο εκλεκτος συμπατριωτης μας κ Παν Σομπολος, που τυγχανει μελος της,τι προτιθεται να κανει ωστε η ΕΣΗΕΑ να ενημερωθει;
    Η συμπατριωτισσα, που οταν ξαναβρεθει στα πατρια εδαφη να εισαστε σιγουροι θα ερθει να σας συστηθει αυτοπροσωπως μιας και δεν γνωριζομαστε,για να λυθουν οι αμφιβολιες σας και να μην αμφιβαλλετε για το φυλο,αφου απο ο,τι φαινεται ειναι το μονον που σας ενδιαφερει μιας και αναρωτιεστε αν ο σχολιαστης, του οποιου η αποψη ειναι διαφορετικη απο τη δικη σας ,ειναι αρρεν η θηλυ,και εξ αυτου αξιολογειτε η ορθοτητα και η βαρυτητα των εκπεφρασμενων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας πηραν φαλαγγι ωρε που παμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηθελαν να πάνε.κάπιοι νεόπλουτοι το Κίνημα του ΠΑΣΟΚ.δεξιά.

      Διαγραφή
  17. Μπαρμπαρούσης Θωμάς7 Δεκεμβρίου 2021 στις 2:48 μ.μ.

    προς 10:43πμ
    Κύριε/ία, για να γίνεται διάλογος επί ίσοις όροις, απαντήστε επωνύμως.Εσείς γνωρίζετε ποιος είναι ο συντάκτης του άρθρου (όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, mail -ακόμη και φωτογραφία μου είναι αναρτημένη). Εγώ , όμως, δεν γνωρίζω τίποτα για εσάς, ούτε καν, αν είστε γυναίκα, ή άνδρας. Κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία- την ''κουκούλα'' της εποχής μας- απειλείτε και λιβελογραφείτε, σε βάρος ατόμων , που δεν σας γνωρίζουν και δεν έχουν ενδιαφέρον να σας γνωρίσουν, δεν σας έχουν ενοχλήσει ποτέ και δεν έχουν τέτοια πρόθεση. Εκτός και αν θεωρείτε ενόχληση την παράθεση γεγονότων,όπως, ακριβώς, αυτά συνέβησαν και καταγράφηκαν στο άρθρο μου. Αν αυτό το τελευταίο ισχύει, αφορά εσάς και τους, τυχόν, θαυμαστές σας και κανέναν άλλον. Αρνούμαι να απαντήσω ή , πολύ περισσότερο να προβώ σε χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό σας-κάτι που δεν εμπίπτει στις αρχές μου-, γιατί η ''κουκούλα΄΄ μου φέρνει στη μνήμη άλλες εποχές αλλά και το σήμερα και μου προκαλεί αλλεργία και ανησυχία. Θυμίζω ότι κουκολοφόροι ήσαν αυτοί, που έκαψαν ζωντανά τρία άτομα στην περίπτωση της Marfin. Και επειδή η ''κουκούλα'' τους προστάτεψε, δεν θα πληρώσουν ποτέ για την αποτρόπαια και βάρβαρη πράξη τους. Ανάλογη προστασία -μέχρι ένα σημείο- προσφέρει στους λιβελογράφους και η ανωνυμία. Ενδελεχή απάντηση θα πάρετε, όταν αποκαλυφθείτε...
    thomas.barmparousis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τελικα το σοι παει βασιλειο οτι χρωμα φουστανακι να φορεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι εγινε κ γακια παλι λογοκρισια; κοιτα να δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο