Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Φεύγει ο οδηγός ασθενοφόρου με οργανική θέση στο Κ.Υ. Μύτικα;



Πληροφορηθήκαμε ένα δυσάρεστο νέο για το Κ.Υ. Μύτικα, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φύγει με μετάθεση ο οδηγός του ασθενοφόρου με οργανική στο Κ.Υ. Μύτικα, ο οποίος βρισκόμενος στον Μύτικα,......
Διαβάστε περισσότερα »
βοηθά να βγαίνουν οι βάρδιες για κάλυψη με ασθενοφόρο στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου και κυρίως να καλύπτεται και η περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας και του Κ.Υ. Μύτικα. Όλα αυτά σε συνεργασία, όσον αφορά τις βάρδιες ασθενοφόρου, με το Κ.Υ. Αστακού.
Φυσικά δεν είναι αντικείμενο οποιοδήποτε σχολιασμού, το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εργαζομένου να ζητήσει μετάθεση για τους λόγους που κάθε εργαζόμενος προβάλλει. Υπάρχουν οι προβλέψεις λειτουργίας του δημοσίου τομέα, οι ισχύουσα νομοθεσία και οι εργαζόμενοι πολύ σωστά απολαμβάνουν τα δικαιώματα που απολαμβάνουν.
Το δικό μας θέμα και αυτό αναδεικνύουμε με το σημερινό μας δημοσίευμα, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα και οφείλει η Ελληνική Πολιτεία να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ τον οδηγό, αν αυτός τελικά φύγει με μετάθεση, ώστε να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα με τις βάρδιες του ασθενοφόρου. Η ύπαρξη 24ώρης βάρδιας ασθενοφόρου, είναι κυριολεκτικά ζήτημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και ειδικά σε μία περιοχή σαν το Ξηρόμερο με τα συγκεκριμένα γεωγραφικά χαρακτηριστικά (απομόνωση και μεγάλη απόσταση απόσταση από Νοσοκομειακές μονάδες), αλλά και δημογραφικά χαρακτηριστικά (μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι).
mytikaspress.

2 σχόλια:

  1. οφείλει η Ελληνική Πολιτεία να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ τον οδηγό, αν αυτός τελικά φύγει με μετάθεση, ώστε να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα με τις βάρδιες του ασθενοφόρου.
    ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΛΘΗ ΟΔΗΓΟΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΟ ΦΙΛΟΙ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΔΥΛΑ ΑΡΧΙΝΤΟΧΩΡΙ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΖΑΒΕΡΔΑ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ 800-900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ . ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ . ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο