Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Τα «γυρίζουν» και οι στοιχηματικές – Πρώτος πλέον ο Παπανδρέου.

 Άνετη επικράτηση στην αυριανή μάχη για τον Γιώργο Παπανδρέου, δείχνουν και οι στοιχηματικές εταιρείες.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μέχρι πριν λίγες ημέρες, εμφανιζόταν ως τρίτος στα προγνωστικά των δημοσκοπικών εταιρειών, με πληθώρα δημοσιεύσεων.
 

 Διαβάστε περισσότερα »

Όμως το ρεύμα πλέον έχει πάρει χαρακτηριστικά «τσουνάμι» και η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής.

Κάποιοι το είχαν διαπιστώσει αυτό, στις μεγάλες συγκεντρώσεις που έκανε σε όλη την χώρα. Τώρα όπως φαίνεται,οι στοιχηματικές εταιρείες άλλαξαν τους συσχετισμούς και οι αποδόσεις για επικράτηση Παπανδρέου στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση, είναι τέτοιες που τον εμφανίζουν ως φαβορί.

Δείτε χαρακτηριστικά:




πηγή: npress.gr


12 σχόλια:

  1. Τα ίδια έγραφαν και το 2007 τα μπουκωμένα ΜΜΕ . Έδιναν τότε 65% στον Βενιζέλο και 25 % στον Παπανδρέου. Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι: η λογική κάποιων εδώ μέσα στα fb και σάιτ ότι: " πας μη Κορίνθιος ίσον Βάρβαρος". Δηλαδή ο δικός υποψήφιος είναι καλός και πρέπει να βγει και οι άλλοι είναι άχρηστοι...Κι, αν δεν βγεί ο δικός μου ; θα φύγω απ το ΚΙΝ.ΑΛ - ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν είναι δημοκρατικό , αλλά έρπων φασισμός. Χώρια οι ειρωνείες και λοιδωρείες κατά του ΓΑΠ . Γιατί άραγες κριτικές μόνον σαυτόν ; Απ την αρχή είμαι με τον ΓΑΠ δηλώνοντας παράλληλα ότι αν π.χ βγει ο Χριστίδης ; την επομένη θα είμαι με αυτόν.Με ενδιαφέρει η ΕΝΟΤΗΤΑ του χώρου τον οποίο υπηρετώ ως στρατιώτης από μαθητής Λυκείου ( ΠΑΜΚ).Κοντός ψαλμός αλληλούια. Καλή επιτυχία και στους έξι υποψηφίους!!!
    Ν.ΜΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γρήγορα ξεχνάμε , ήταν αρχηγός , Πρωθυπουργός κέφυγε μας έβαλε ΔΝΤ κ μνημόνιο τώρα πάλι τά ίδια η χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Σαμαράς έκανε κόμμα , μάλιστα λοιδορήθηκε σκληρά απ ό,τι θυμάμαι στο Αγρίνιο , έμεινε στο " ράφι" 12 έτη και έγινε φυσικά πρωθυπουργός με τους ψήφους του Λαού και φυσικά αυτών που τον λοιδορούσαν. Όταν αγαπητέ 8.32 μ.μ όλοι απευθύνονται στο λαό και ζητούν την ψήφο του να γίνουν αρχηγοί ενός κόμματος, θα πρέπει να αποδεχτούμε το όποιο αποτέλεσμά του. Τι δεν καταλαβαίνεις ; η Δημοκρατία αυτά πρεσβεύει. Αν πιστεύετε σαυτήν τα αποδέχεστε. Αν όχι ; Δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε τον ξύπνιο ότι το σωστό είναι αυτό που λέτε εσείς κι όχι αυτό που αποφασίζει η πλειοψηφία ενός κόμματος μέσα από νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες. Και πολύ περισσότερο όταν δεν ανήκετε σαυτό το κόμμα , που δεν ανήκετε , επιβάλλεται και λίγος σεβασμός.

      Διαγραφή
  3. Από Δήμαρχος κλητήρας,λέει ο λαός. Από εκλεγμένος πρωθυπουργός, ως αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος, είναι υποψήφιος και θέλει να γίνει αρχηγός ενός μικρού πλέον κόμματος από το οποίο μάλιστα είχε αποχωρήσει κάνοντας δικό του. Τι να πει κανείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό θα το κρίνει ο κόσμος που θα συμμετάσχει κ. 10.04 μ.μ . Κράτα τις απόψεις σου για τον εαυτό σου και μην υποτιμάς τους πολίτες που θέλουν να πάνε να ψηφίσουν. Και πολύ περισσότερο μην υποτιμάς αυτόν που δεν βλέπει την παράταξή του από θέση καρέκλας, αλλά απο θέση προσφοράς. Που ξέρεις μπορεί ο ΓΑΠ να ξαναγίνει πρωθυπουργός . Η πολιτική ιστορία έχει πολλά παραδείγματα που έγιναν ξανά πρωθυπουργοί ενώ ήταν απλοί βουλευτές. Απέβαλε ντε την εμπάθειά σου στο πρόσωπο ενός πολιτικού ( ΓΑΠ ) που στο κάτω κάτω της γραφής δεν σε ενόχλησε. Ας περιμένουμε τι θα βγάλει η κάλπη και αν δεν εκλεγεί (ο ΓΑΠ ) τότε βγες και πες ό,τι θές. Τώρα δεν σε τιμάει να κάνεις τον πάνσοφο και τον κριτή περί παντός επιστητού.

      Διαγραφή
  4. Δεν βάζουμε μυαλό . Ο ΓΑΠ κρίθηκε 2 φορές απο το λαο και τη 2η , με δικό του κόμμα, τον έστειλε στα αζήτητα. Για τη περίπτωση να ξαναγίνει Π/Θ , Βόηθα Παναγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το θέλει ο λαός μπορεί να γίνει. Ο ναρκισσισμός και η λογική σας δεν έχει όρια. Μα και κ Λοβέρδος ή ο Ανδρουλάκης ή ο Χρηστίδης να βγει , την ίδια άποψη θα έχεις για το ΠΑΣΟΚ. Είσαι απύθμενα πωρωμένος με το ΠΑΣΟΚ και αντιδημοκρατικός. Μέχρι και παπάδες έρχονται σήμερα και ψηφίζουν και η ουρά έξω απ τα εκλογικά κέντρα είναι πολύ μεγάλη. Υπομονή λεβέντη μου και το βράδυ θα δεις ότι 280 με 300.000 ατομα θα ψηφίσουν. Αυτοί είναι οι βλάκες και συ ο ξύπνιος ; Δεν θα επιτρέψουμε ξανά να ρθούν Ναζιστές ( Χ.Α ) στο προσκήνιο.

      Διαγραφή
    2. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι ψήφισαν 120.000 πολίτες . Τυχαίο ; Ως το βράδυ θα ξεπεράσουν τις 220.000 και τότε θα πάρεις την απάντηση κ. 7.58 π.μ

      Διαγραφή
  5. Ο ΓΑΠ ήταν άτυχος, έγινε πρωθυπουργός και πλήρωσε τα σπασμένα των άλλων.
    Εάν δείτε όλη την πορεία του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας θα δείτε ότι σε ποια θέση κ αν ήταν τα κατάφερα παρά πολύ καλά. Κάντε τα σχόλια επώνυμα εάν έχετε τα ΚΟΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τί δεν καταλαβαίνετε? αφού από μέρες λέγανε θά βγεί αυτό το όρνιο. όλα στημένα πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο