Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Χρήστο Γαζέτα: Συνεχίζουμε την ενημέρωση των πολιτών.




Γράφει ο: 
Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
25-12-2021

Η γέννηση του Θεανθρώπου στη ταπεινή φάτνη της Βηθλεέμ γεννά ελπίδα και δίνει προοπτική σε ένα κόσμο στον οποίο έχουν κυριαρχήσει απάνθρωπες << αξίες>> και έχουν επιβληθεί πρακτικές καταστροφικές για τον άνθρωπο και το πλανήτη. Ελπίδα και προοπτική που σαφώς πηγάζουν από τη διδασκαλία, το έργο ,το τραγικό τέλος και η Ανάσταση του Ιησού από τη Ναζαρέτ.......

Με την ευκαιρία της Γιορτής των Χριστουγέννων εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Προκοπή. Εύχομαι σε όλους τούτες τις άγιες ημέρες να ανασυγκροτήσουμε τις σκέψεις μας και να αλλάζουμε πορεία πλεύσης.

Σαν κοινωνία δεν πάμε καλά. Επιβάλλεται να απορρίψουμε χρήματα, ματαιοδοξίες, μίση, εγωισμούς, το εγώ μας ,ως μοναδικά κίνητρα. Επιβάλλεται να κυριαρχήσουν οι διαχρονικές αξίες της Αγάπης, της Αλληλεγγύης, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης, της Ισονομίας ,της Ισοπολιτείας , του εμείς , ως ασφαλή μέσα ευτυχίας και προκοπής.

Δυστυχώς ο Χρήστος Γαζέτας έφυγε νωρίς από κοντά μας. Συνεχίζουν όμως στα ίδια χνάρια οι σημερινοί διαχειριστές της ιστοσελίδας xiromeronews. Από τη σκοπιά αυτή και όχι μόνο ο Χρήστος είναι κοντά στους αναγνώστες. Αυτή είναι μια βαριά παρακαταθήκη του Χρήστου. Είμαι βέβαιος ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας θα φανούν άξιοι συνεχιστές του έργου του. Τους εύχομαι Χρόνια Πολλά , προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία , Χαρά και ότι επιθυμούν.

Στην Οικογένεια του Χρήστου εύχομαι Χρόνια Πολλά με Υγεία. Είμαι κοντά σας στη θλίψη που βιώνεται από το χαμό του Χρήστου. Να είστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το Χρήστο. Το αποτύπωμα που άφησε πίσω του στο τομέα της ενημέρωσης είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.

Σε ότι με αφορά. Παρότι δια ζώσης με το Χρήστο είχα την ευκαιρία στη ζωή μου να τον συναντήσω 5-6 φορές σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις έμαθα πολλά από αυτόν. Να είναι Αιωνία η μνήμη του . Δεσμεύομαι, ως απλός αρθρογράφος και τίποτε παραπάνω του βήματος επικοινωνίας που μου έδωσε χωρίς καμία ανταμοιβή και κανένα περιορισμό , να συνεχίσω ΔΙΑ ΒΙΟΥ.

Μετά τη πρόωρη αίτηση για συνταξιοδότηση , την οποία κατέθεσα πρόσφατα, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου θα συμβάλλω στην ενημέρωση των πολιτών μέσω του xiromeronews. Για την αίτηση συνταξιοδότηση μου θα πούμε πολλά στο κατάλληλο χρόνο. Παρότι η μοναδική πηγή εσόδων μου είναι ο μισθός μου προτίμησα να παραιτηθώ πρόωρα παρά να δέχομαι σε καθημερινή βάση ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΨΟΝΙ. Προτίμησα να είμαι αξιοπρεπής φτωχός παρά να εξευτελίζομαι χωρίς να μιλάω. Περισσότερα στο κατάλληλο χρόνο.

Χρήστο Γαζέτα

Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου μου είναι σχεδόν έτοιμος. Είναι στα χέρια αυτή τη στιγμή της φιλολογικής επεξεργασίας και πολύ σύντομα θα πάρει το δρόμο του τυπογραφείου.

Δεσμεύτηκα και το κάνω πράξη. Ο Δεύτερος τόμος θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη σου .

Επίσης είναι αφιερωμένος στη μνήμη της γιαγιάς μου Σπυριδούλας, της βάβως Σπύρου σύμφωνα με τη περήφανη ντόπια λαλιά μας. Αιωνία η μνήμη και των δύο σας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Μέσα στο Γενάρη θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του δεύτερου τόμου. Από τότε και μετά κάποιοι αυθεντικοί υβριστές μου σε προσωπικό επίπεδο , σε πολιτικό δεν με ενδιαφέρει, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

Τότε θα δούμε ποιος είναι ο γραφικός, ο τρελός του χωριού, ο αποτυχημένος και τόσες άλλες άθλιες αθλιότητες έγραψαν, είπαν και λένε για εμένα.

Τους ξέρω. Καλά νόμιμα ξεμπερδέματα να έχετε αυθεντικοί υβριστές μου. Κάποια παραπονεμένα πουλάκια μίλησαν. Σας έδωσαν που λένε οι νέοι. Ας προσέχατε. Ραντεβού στα γουναράδικα.

.

16 σχόλια:

  1. Κώστα μπράβο σου. Απέδειξες για μία ακόμα φορά την ακεραιότητα σου. Χρόνια Πολλά και καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντελή Αποστολάκη καλή Πρωτοχρονιά και καλά ξεμπερδέματα. Είδα από το Κώστα μερικά νούμερα από δαπάνες. Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι δεν ξέρουν τι είναι και που είναι τα γουναράδικα ,σύντομα πολύ σύντομα θα τα μάθουν. Μιλάμε για πολύ σύντομα. Ξέρω και ημερομηνία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρήστος άφησε πίσω του έργο. Οι νέοι διαχειριστές οφείλουν να το συνεχίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πλεονεξία είναι αυτοκαταστροφική. Κάποιοι τους βόλευε να είναι πλεονέκτες στο χρήμα. Το ήθελαν όλο δικό τους. Κάποια ριγμένα πιράνχα τσαντίστηκαν και μίλησαν. Ήθελαν μεγαλύτερο μερτικό. Η Σικελία ως γνωστό είναι κοντά. Καλή Πρωτοχρονιά. Τώρα που θα είναι κάποιοι τη Πρωτοχρονιά του 2023 δεν γνωρίζω. Ας πρόσεχαν. Ο μπότης πολλές φορές πήγαινε στη βρύση. Μία όμως έφτανε να γίνει κομμάτια. Και δεν μαζευότανε με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρχιερέας κρατάει το Ρούλη στο ίδιο πόστο 7 χρόνια. Τυχαία; όχι βέβαια. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το δημόσιο χρήμα παντελονιάζουν. Δάσκαλε από Αγιο Νικόλαο μεριά δεν βλέπεις τι γίνεται; Γιατί δεν μιλάς; Είναι αλήθεια ότι υπάρχει παρασκήνιο; Θέλεις δεν θέλεις θα αναγκαστείς να πάρεις θέση δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και χαρούμενο και δημιουργικότερο το Νέο Έτος.
    Επειδή μου άρεσε η γραφή σου κυρίως λόγω του συναισθήματος και της δυναμικότητας που παρατήρησα, απλά, θα ήθελα να γνωριστούμε. Με το Χρήστο ήμασταν πολύ κοντά.
    Γιώργος Ζαρέντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δάσκαλε από τη Πλαγιά σου είπα πολλές φορές παραιτήσου από Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας. Δεν με άκουσες. Τώρα θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστάκη ξεκινά να γράφεις και θα δεις πως θα βγούμε και οι δικές σου αλήθειες στον αέρα. Άραγε από ποια υπηρεσία πήρες σύνταξη; αφαντος ήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκεί που βρίζατε και δεν ξέρατε τη λέγατε ξετσιπωτα ανθρωπάκια είστε όλοι μια αγκαλιά γιατί άραγε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κωστα τριαντακωνσταντη θα γελασουν και οι πετρες μολις μαθευτει απο ποιον τα τσιμπησες τα πενηνταευρα και γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ Ζαρέντη
    Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά με Υγεία .
    Τηλεφωνείτε όποτε θέλετε.
    Ευχαριστώ
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:56 μμ
    Χρόνια Πολλά με Υγεία.

    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

    Από απειλές ανώνυμες είναι συνηθισμένος.

    Γράψτε και πείτε ότι θέλετε. ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.

    Βάλτε και το όνομα σας όμως.

    Τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8:36 μμ
    Χρόνια Πολλά με Υγεία.

    Σε προκαλώ δημοσίευσε ότι θέλεις ΕΠΩΝΥΜΑ.

    Είσαι ένας άθλιος συκοφάντης.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να πεις και εσύ ανθρωπάκι Καριολικο για τον Κώστα σε πιστεψαμε τώρα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο